apekaaaaaahhhhhhh...???????

Malam tadi tengok bola.. Malaysia lawan Singapore.. Aritu team Malaysia dah men kat Singapore,tapi team Malaysia kalah 3-5 ngan Singapore. Apedaaaahhhh...btol-btol tak bole harap sama itu Sharbinee..!!! Tapi malam tadi nasib baek ada itu Khairul Fahmi Che Mat aka Apek. Memang sangat minat sama dia. Suka tengok kalu Apek jaga gol. Patutnya aritu lagi time lawan kat Singapore kasi sama Apek je yang jaga gol,tapi disebabkan Apek ada hal-hal yang tidak dapat nak dielakkan,terpaksa kasi sama Sharbinee yang tak berapa bole nak harap tu... Ciissssss,haprak betol kan dia!!!! Tapi nasib baek malam tadi Apek yang jaga gol. Memang sangat stedy la Apek. Wa caya sama lu Apek!!!!!! Hahahahahaaaaaahhh!!!!! Excited giler dah aku malam tadi sampai sakit tekak gara-gara jerit kuat-kuat tengok bola. Hehehe... xpa,kat umah tu hanya kami berdua orang ngan kak Aini saja..heeeee... Frust camna skalipun, Malaysia tetap dah buat yang sehabis baek dah malam tadi tu. Team Singapore tu je yang banyak sangat buat onar!!!! Benci sangat tengok mereka. Dahla suma pemain pun amik import,langsung tak bole harap lah!!! BENCI!!!!!! Tapi sebenarnya aku lagi benci dengan apa yang aku rasa skarang ni. Aku rasa tensyen,macam mo nanges ja bah... Perasaan aku 2,3 menjak ni memang tak berapa mo betol cket. Patutla period pun lambat beberapa ari.. Mybe efect kot sebab emosi tak berapa stabil.. hurrmmm... Dahla,aku kalu bole tamo la sedeyh-sedeyh... kan aku penah cakap, aku mo ceria-ceria ja... huhuuu... Puasa dah makin dekat ni, makin aku asa sedeyh gilak-gilak.. Raya ni macam tamo balik ja kalu bole.. Mo bawak diri sorang-sorang gara-gara frust punya pasal... Bole ke macam itu???????









p/s~> putus cinta memang rasa macam ni ke???? asek sedeyh je, tensyen je, macam na nanges je, kalu bole nak buang suma benda yang bole buat kita ingat kat orang tu.... tuluuuuuuuunnnnnggg!!!!!!!!

Comments

  1. wui sappo bla ko ad blog ni..hee...n jgn ko sdh2 bha...bru ptus cinta kn...hahahha

    ReplyDelete
  2. sappoooooooo....aga kareba ko????mn ko jumpa belog aku ni??hehehe...sedih aku ni sappo...kena putus suda aku..huaaarrrggghhhh!!!!!

    ReplyDelete
  3. hahaha..ak terbaca ko post dkt fb bha...hee...nduk bha ciannya...mari ak mrh 2 budak napa putus sma ko...ndak pa r sappo nti ad jg pgganti 2...bsabar ja...:)

    ReplyDelete
  4. hehe...bah sappo,jan lupa ah,kasi klik 'Like' tu dkt aku pnya page..hehehe...Ko carikanla aku pngganti cpt2 sappo..kehkehkeh...

    ReplyDelete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung