Posts

Showing posts from December, 2013

Resdung

Assalamualaikum.


Sapa ada resdung?? aku rasa sume org ade kut kan. Cuma beza teruk @ x je kan. Aku ni salah sorang penghidap resdung tegar yg teruk. Teruk maksud aku, bersin xbenti, hidung gatal, muka pun gatal, kena habuk sikit pun x bole. Tapi takdela sampai nak berjerawat seluruh mka ni. Bab makanan, aku mmg elakkn makan belacan. So sambal2 suma mmg aku langsung tak sentuh kalu bole. Sbb tu kdg ada je yg trkejut kalu aku ckp aku x mkn sambal belacan. Dah kenape nak terkejut kan... xperlu kottt... Kalu kena habuk pun mmg tak tunggu 2 3 saat la, time2 tu jgk terus aku bersin non stop. Siksa tau takkkk.. Aku terdetik nak apdet ni pn sebab aku dr td bersin tak benti. Dan bole dikatakn dlm minggu ni saja takde hari aku x bersin, takde masa aku tak bersin. Paham tak?? Nampak tak kat situ yg mn aku mmg bersin tiap masa.

Aku ada try supplement brand Blackmores, nama Horseradish. Bsr gedabak giler pil tu. Aku kena telan 2biji tiap pagi. Tp tula, bau pil tu busuk yg amat sgt. Ada masanya ak…