Posts

Showing posts from January, 2013

Segmen : Jadikan Follower Overload.

Image
1st time join segmen2 ni.. Xpenah2 kut.. hehe.. Salu bukak blog org ni tgk mcm2 je segmen yg dia join.. hihi... pastu tetiba rasa mcm nak join jgk.. huhu..



Ok, suda follow blog tuan punya segmen, dan ofkoz jgk dah join segmen. Hihi.. So due date segmen ni 21 Feb 2013. So kpd semua, selamat mengjoinkn diri korang!!! ^_^




Kekasih Hati

Image
Aku nak kenalkan dengan kekasih hati aku yang baru. Dulu lost contact. Ha'ah, lost contact la sgt kann.. Kekasih hati la jgk sgt kan.. hahahahaa.... mau tergelak je aku rasa.. Tapi takpa, disebabkan aku perlu menghabiskn cerita, dan melengkapkan tanda tanya, aku akan bagitau jgk nti. Mintak bersabar byk.. salu org ckp sabar sikit kan, aku nak sbr byk.. ape brg sikit2.. hehe..


Dulu tak pnh knl pun. Mmg lgsung tak knl la.. Tpi entah camne bole terjumpa aritu. Dengan itu, secara rasminya, aku nak memperkenalkan...


jeng..








 jeng..






jeng..








jeng..








Memperkenalkan, ni boyfren baru. Nama dia Keifli. Bin apa aku pun tak tau la.. Dulu dia ni pnh masuk rancangan realiti Akademi Fantasia musim ke4 kalu tak silap. Semusim ngan Mawi, Felix ngan Marsha suma tula..Kitorang terserempak kat kenduri kawen masa ni. Aku je yg excited jumpa ngan dia. Dia bese2 je kut eyk.. hehe... Pegi kenduri ni ahad awal bulan aritu. Kira gambar ni masih baru lg la. Fresh gitu..


Baru je lepas jumpa ngan Adi Putra beber…

Part Time.

Sebenarnya dah lama dah teringin nak buat keja part time ni. Masa aku dok Selayang lg dh timbul idea tu disebabkn aku yg salu dok umah je tiap wikend, dan sentiasa keseorangan. Hehehe.. Penah jgk la tnya ngan Abg Zul, kut2 dia nak pki pekerja kan, mn tau Shell dia ada kosong, bole gak wat part time, tp dia takmo. Dia tak kasi. Kedekut betol. Hahahahaa.. Abg Zul tu owner rumah sewa lama aku. Yg aku duduk Selayang dulu kan, umah dia la yg aku sewa tu. Aku pnh cita psl Abg Zul dlu kat sini kalu tak silap. Psl kitorang mkn mi udang.


So, berbalik psl part time tu kan. Minggu lepas aku ngan Kak Abby ada la pi try tnya kt 2,3 kedai ni. Kut2 ada nak pki staf part time kan. Dok tnya2,suma pun suh isi borang je dulu. Tnya kat Ayamas, 7E, Farmasi, last skali kt kedai cermin mata. Kat situ je kami terus kena interview. Perrgghhh.., walaupun cuma sekadar interview utk part time, tetap terasa nerves mcm interview ngan SPA. Hahahahaaa... Lama pulak tu akak tu dok interview. Soal punya soal, dia ckp …

Sebelum tido layan ni dulu...

Image
Novel ni beli masa kat epot bln lepas. Masa tu aku nk blk Labuan. Kazen aku kawen kan.., Flight 2jam, so beli la novel. Ingat masa tu bole dok baca dlm kpl, tp nan hadoooo...hahahahaaaa...

Bru nak start baca. Novel yg 1 lg dh abis bc dah..


Ok la,korang sambung tdo,aku sambung bc novel aku ni.., Babai, gud nyte. Have a sweet dreamz suma... ^_^
posted from Bloggeroid

Awal tahun 2013 dimulakan dgn jalan2 ke Genting Highland...

Image
Ok, nak aplod gambar lg. Kali ni mmg gambar byk dan aku akan aplod suma kot. Bia nampak mcm byk giler gambar utk entry kali ni.. Hahahahahahaaaa... Lama dah teringin nak pi genting ni. Tp tak penah pun kesampaian. Last2 ahad lepas jgk berjaya aku nek atas sana. Suma pun scara tetiba.


Sebenarnya ari sabtu tu aku dok sorg kat umah. Kak Abby ot, Kak Yun kuar jumpa husband (dia skang PJJ..Perkahwinan Jarak Jauh), Ita ngan kazen2 dia gi Johor. So aku sorang2. Ptg tu Kak Abby blk, dia kemas2 brg. pastu dia tnya aku nak ikut dia ke tak, sbb dia nak tdo umah Kak Farah(officemate dia), so aku pun ok jela. Masa kemas brg tu aku sempat tnya Kak Abby, ada nak pi mana2 tak, dorg ckp nak pi psr mlm je. So aku rasa ok la kut, bole jela pki baju tshirt yg aku pki msa tu gitu. Aku tnya lg, esok plak ada nak pi mn2 tak, Kak Abby ckp takda kut. Aku pun beranggapan, mybe esok trus blk umah la kan. Konfem takda pi mana, so xpyh la bwk baju lawa2. Bese2 sudaaa..


Tp rupanya aku silap. Husband Kak Farah ajak…