Posts

Showing posts from November, 2015

WEDDING DI KUANTAN

Image
Ok, tarik nafas panjang-panjang, then hembus pelan-pelan. Wooiiiiii...lama x apdet blog. Mcm biasa lah, salu je ada cerita. Macam2 cerita, tapi bila nak apdet je dekat blog selalu mcm ada samting yg menghalang yg aku sendiri pun xtau apa yg menghalang tu. Sebab malas kut. Hahahahaaaa... Ok, back to normal. Alang-alang dah menaip, meh aku cerita pasal wedding housemate aku di Kuantan. Ini bln 2 punya cerita. Tahun ni jugak la. Hehehee... Kak abby nikah hari khamis. Eh, why weekdays??because its public holiday maaa.. Masa tu cuti tahun baru cina. Aku, ida ngan linda gerak dr KL petang rabu. Naik kete ida. Dia drive. 4jam pegi. Dia drive sorang sbb aku x reti drive. Jangankan reti drive, lesen pun aku yillek..Hahahaaa... amma appa. So mlm tu kami stay homestay yang kak abby dah bookingkn utk kitorang. Rumah tu sangat cantik ok. Ada 3 bilik. Decorations dlm rumah sangat comel. Kitorang suke. Dahla sume pun berlatarkan pink. Mek ida tu suke la sbb fevret kaler dia kan..


So, esok pagi khami…