Posts

Showing posts from July, 2013

Ramadhan tiba lagi..

Assalamualaikum...


Ehem, batuk jap.. hehe.. lama tak apdet blog kan. Dah xtau nak apdet cemana.. xtau nak cerita apa lagi dah.. padahal byk je hal yg mau diceritakan tapi ada saja halangan. Baik dari segi masa, kerja, tempat, eyh byk lg lah!. So, hari ni puasa tak?? Aku?? baru hari ke ke8.. hehe.. yela, 2hari pertama ramadhan aritu aku masih cuti lagi. Hari ke3 baru start posa. Salu sangat dah mcm tu. Puasa kali ni sama mcm posa thn2 lps.. posa jauh dr family. Sahur dan berbuka sorang2. Sokmo gitu.. Tapi thn ni ada best ckit sbb adek aku ada skali. Dia cuti sem 3bulan, sebulan duduk cni ngan aku. Di samping buat keja part time carik duit lebih utk raya ni, aku nak bg dia rasa puasa kt KL ni. Bg dia rasa apa yang aku rasa. Pada aku, ni dah masuk tahun ke5 aku sambut puasa dan berpuasa di KL ni. Nti 2,3 hari nak raya baru blk Miri. So time tu jela merasa sahur dan berbuka ngan mak, bapak, ngan adik berdik lain. Eyhhh, tetiba rsa sedih pulak aku ni. Huh.... Rindu.. :'-(

Hoiiiii, jgn na…