19/07/2011

Angry Bird!!!!!

Yeeeaaayyyyyy!!!!!! Aku dah dapat dah game Angry Bird tu tadi. Kopipes dari folder Kak Wati c mamaadik setelah diberikan oleh Kak Syira c mom.4.two. Hikhikhik...tima kaseh ye korang... Nampaknya lepas ni aku jugak akan terleka macam Kak Syira jugak la ye..huahahaha... Kalu sebelom ni aku dok ralit je main game Zombie Vs. Plants, tapi kini tidak lagi setelah aku menjuarai game itu..Hahahaha.... Lepas ni aku nak bertarung pulak di dalam Angry Bird!!!!! Yeyeyeaaaahhhh!!!!!!














p/s ~> Arap-arap janganla pulak ada yang angry ngan aku dek kerana game ini ye...heeeee...

No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......