Posts

Showing posts from April, 2013

Dalam pada ku gembira, kadangkala sedih juga..

Image
Tajuk dah macam lirik lagu. Ha'ah, mmg lirik lagu pun. Penah dgr lagu Tasha Manshahar ngan bdk laki tu?? lagu tu best. Mlm2 sblom tdo aku salu lyn utiub lagu dorg. Sgt comel lagu tu pnya vidio klip. Bdk laki tu sgt buat hati saya jatuh chenta sma dia. Hehe..

Ingat tak, aku penah cita psl gelang tangan emas aku hilang kan. Tercicir kat Times Square masa maen2 kat dlm indoor game tula. Eyh, aku tak cerita lagi. Ok, nak cerita la ni. Hihiii.. Kejadian berlaku masa cuti tahun baru cina bln 2 aritu. Cincin emas belah rotan 2bijik dah kena curik ngan kakak housemate, pastu gelang tangan pakai tak sampai setahun lg dh ilang jgk. Btl2 sudah jatuh ditimpa tangga nasib diri saya. Menangis sampai tersedu2 aku dibuatnya.



 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 


Masa kat TSIG (Times Square Indoor Game) tu, lepas byr suma, dorg pkikan gelang mykad kertas tu td la. Masa lalu kt palang tu, hati aku macam tergerak nak suh Ida amik gambar. Xtau nap…

Lama tak ngapdet.. Bukan ngedate!!

Assalamualaikum...
Wahhh.. lama tak apdet!! iye, apdet, bukan ngedate. Ngedate itu maksudnya dating dlm bhasa indon kalu tak silap aku. Hihi.. ok, takpe, abaikn suma. Yg pasti aku mcm tak pecaya dapat apdet blog kali ni. Sejujurnya, aku rindu sangat nak menaip kt blog. Rindu nak bercerita, rindu nak meluah. Eh, macam2 lah!! ok, salu bkn apa, kdg rasa mcm takda masa. Skang sejak aku pindah tempat ni pun ada jgk la kdg2 tu pagi masa bru sampai opis try bukak2 blog. Tp nak apdet tu x sempat2. So mmg trbengkalai la suma cerita.

Tapi kali ni sbb ada kesempatan, so marilah kita manfaatkn masa dan peluang yg ada. Hoyeahhh.. hahah... Aku kat opis ni, ot lg hari ni. Ikutkn aku nak stat rajin2 ot wikend tu bln dpn. Tp yela dah dorg masukkn skali nama aku dlm senarai so aku ikut jela.
Ok, mari kita bercerita. Memula pasal keja part time aku kat farmasi. Aku dh plan baik punya dlm otak nak stop dah la. Nak benti.Ckupla 3bulan lebih keja part time itu. Sangat seronok. Ha'ah, seronok sang…