Posts

Showing posts from August, 2012

Raya 2012. (Entri karangan....) =)

Assalamualaikum...


Sebelum tu, nak ucap Selamat Hari Raya kepada semua muslimin dan muslimat. Kpd suma kawan2 yg knl aku, ahli keluarga, ngan suma sedara mara. Aku mohon maaf, dari hujung kaki, sampai hujung rambut, minta dihalalkn semua apa2 saja yg termakan atau terminum. Yang aku tak knl pn sama jgkla, Selamat Hari Raya. ^_^



Yeeeaaahhhh... berjaya jugak aku ucap selamat hari raya. Well, better late than never. Lgpun, masih lg di bulan Syawal ape.. kan,kan,kannnn.. hehe. Ok, stop. Nak cita pasal raya tahun ni. Raya tahun ni, masih tetap sama mcm raya2 yg lepas. Thun ni kami skeluarga bertemakn warna Ungu aka Purple. Aku yg cadangkn. So suma ikut. Tp family kakak yg 1st x ikut, sbb dorg taun ni tema Pink. Pepel suda taun2 yg lps dorg ckp. Ok, its ok whatt... Tapi tahun ni takde lg brgmbar 1keluarga mcm tahun lps. Cukupla dulu setakat itu. Aku cakap ngan kakak aku, nanti pas aku dah kawen sok sok, dah ada ahli kluarga baru baru kite amik lagi gmbar 1family tu. Hihihiiii...

Ok, aku balik r…

TERjumpa Blogger Comey, YUYU ZULAIKHA!!!

Image
Assalamualaikum...





Hahahahaaa... iye, aku macam tak pecaya je malam tadi aku bole terserempak ngan Yuyu Zulaikha. Sangat tidak diduga hokeyh!!! Semalam tu, kak Abby yang ajak pi Jln TAR. So lepas brbuka posa, kitorang siap2, dan gerak. Hanya kami brdua jelaa.. Sebelom pegi tu, aku memang ade terbace status Yuyu ni kt fesbuk. Dia cakap, siap2 nak shopping kt jln Tar. Hah, lbih kurang gitula. Memang tak terlintas pun yang aku bole jumpa dia. Hehehee..


So bila sampai Masjid Jamek tu, aku ngan kak abby bejalan kaki ke jln tar. Jalan punya jalan, sambil tengok2 barang kan, ade gak la yang dibeli. Sampai la kat satu kedai ni. Memula tu aku juz tengok beg katun2 tu.. yang katun kete2 tu kn, hah beg tu design cam kete la. Aku belek2 kejap, pastu baru je nk blah, mata aku ni dah tertengok ngan sorang yang mcm aku knl. Cewaahhh.. mcm knl kunun. Yela, kenal dalam blog je punggg... hehe. So aku pun tegur. 'Eyh, Yuyu Zulaikha...". Pastu Yuyu aku tengok cam malu2 jek. Alalalalaaaaaa... mal…

Menghitung Hari...

Image
Assalamualaikum...



Yeah, hari ni dah 1haribulan 8. Suda masuk bulan 8. Lagi 2minggu aku nak balik Miri. Sangat tak sabar hokeyh!!! Aku tengok kalender, betol2 sangat tidak sabar dan tidak percaya. OMG, lg 2minggu ok. 2minggu.

Menghitung hari.....