Posts

Showing posts from January, 2014

Jamuan Makan-Makan.

Image
Assalamualaikum.

Hari tu opis aku buat jamuan makan-makan. Sempena ape tah aku lupa dahh.. Macam2 ada.. Kalu bab makan kan sape la nak nolak..ye dak?? Bos suh shah oder makan. So shah pun oder macam2. Hahahaaa... kagum aku. Siap ada ikan bakar, sambal sotong, kari daging lagi. Huiiiiii... terliur je kalu ingat balik. Hahahaha... Kira mcm lain dr lain jgk la. Salu kalu org len oder mkn lauk mcm lebih kurang je. Tp bla shah oder aritu btl2 dia oder..hehe..























Ok, esok ada lagi makan-makan. Buat jamuan sempena bos nak bersara. Pastu nak sambut befday Pengarah yg sorg tu. Baru je td aku pi oder kek kt Secret Recipe. Tak lain tak bukan, dorg salu nak Chocolate Indulgence je laa..

Selamat Hari Lahir EO!! #0701

Image
Assalamualaikum.

Lamanya tak apdet blog. Aku bzy skang. Keja x byk mn pun, ada 1 je. Tp yg 1 tula yg membizikn aku. Yg membataskn pergaulan dlm blogging. Ecewaahhhh,ayattttt.. hahahaa... Ok, serius. Awal bulan aritu befday EO. Aku dh plan baik punya. Mula tu aku dgn shah je. Tp last2 masuk gak yg lelain. So aku ngan shah oder kek dr sorang akak ni. Kek yg bese2 je. Sekadar cukup bajet aku ngan shah. Tanak yg meriah2 pn. So hari yg dtunggu tu mmg mcm agak kelam kabut jgk la. Dgn aku yg asek naik ke tingkat jmpa ngan kerani2 bhagian, EOnya plak yg bizi asek ulang-alik ke stor, shah pn x keruan gak. Hahahahaaa

So last, kitorang panggil EO. Aku ckp yg bos panggil pegi pantry. Ada benda nak cakap. Tp aku agak masa tu EO mcm tau la yg kitorang plan samting utk dia. Cuma dia pn belagak mcm tade pape jela. So sampai pantry shah ngan yg lelain bukak pintu, jerit ramai2 'HAPPY BIRTHDAY'!!!!! Kira tekejut jgk la EO msa tu.