26/07/2011

Wats da problemo???????

Hye korang... Weyh,musykil ni... Napa blog c Cik Epal gonjeng yang comeyl tu tak bole nak bukak hah??? bape kali aku dah try bukak, mo baca entry-entry terbaru tapi tak bule puuuuunnnnnn... Rindu nak baca entry dia... aku taktau pa masalah ni.. ke blog dia dah kena block??? tak pun ke dia dah tutup yang tu pastu bukak yang baru...huh????? Wateber!!!!!!









p/s~> ..........

No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......