Posts

Showing posts from August, 2015

Syawal 2015 : Cerita Raya

Baru nak berapdet blog ni setelah sekian lamanya ditinggalkan begitu saja. Well, i is bizi. Haah, bizi tahap nak bukak blog pun dh x sempat. Sila percaya. Hahahaa.. Ok, aku balik kampung (Miri) is 14Julai. Hari selasa. Flight aku malam jam 9pm. Naik MAS. Hari kejadian tu aku still kerja mcm biasa tp mcm biasa jgk akan mintak balik awal dari bos. Alkisahnya la kan, petang tu aku nak kena amik sate kajang which is aku dah oder sebulan awal kut. Well, my eldest sister is pregnant again. InsyaAllah will give birth on this November. Anak ke3. I is excited la of course. Gonna have a new niece/nephew soon. Ok, balik cerita asal. Aku oder sate kajang sbb kakak aku the makyong tu teringin la katanya. Another from that, she also want the Tudung AJ. So dh borong 10helai kat butik AJ di NU Sentral nu. Petang tu, masa amik sate, aku terkejut la jgk sbb dorang packing just bungkus dalam plastik gitu je. I thought they will put in the white box. Sbb masa oder aritu kemaen dorang ckp ok, boleh. Tup2 …