Posts

Showing posts from April, 2016

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Image
Sebenarnya tak naik sangat pun lah sebab tak jadi terbang pun.. Kejadian berlaku 17/03/2016 hari khamis. Aku beli tiket ni hari isnin 14/03/2016. Sebelum beli tu aku memang dah servay2 tgk mana yang lagi murah antara Airasia, MAS, Firefly. Last skali baru aku cek Rayani Air tu pun sebab last minit baru teringat yang airlines tu dah ada buat penerbangan ke Kota Kinabalu. Aku memang nak balik ke KK pun masa tu sbb mak aku kebetulan ada sana kat ruma kakak aku. So aku plan aku nak terbang ke KK, then nti ktorang pegi Labuan sama2 sbb ada kenduri kawen anak kawan bapak aku. So aku decide beli tiket Rayani Air. Lepas beli tu kemaen eksaited sebab nak naik kapal baru, kompeni baru, penerbangan baru. Haruslah teruja ok. Hari yang aku beli tiket tu, masa penerbangan adalah 12.45tengahari. Dah setel beli tiket online aku mesej kakak aku sekian sekian pasal aku nak balik KK tula. Sehari sebelum terbang, hari rabu 16/03/2016, petang lebih kurang pukul 4petang, nak dekat-dekat jam 5petang dah mas…