Posts

Showing posts from March, 2016

Walimatul Urus Hasrina-Yandi & Majlis Aqiqah, Cukur Jambul Harith Fattah

Image
Masa tahun baru cina hari tu kakak aku yg no2 tu kawin. Ni adalah yg ke2. Yg 1st dulu tak bertahan lama. Anggap jela takde jodoh. Kenduri tu sekali buat dengan cukur jambul dan akikah anak buah aku yang baru lahir aritu. Anak buah yang ke5 dah. Plannya nak buat masa raya nanti. Nak semua adik-beradik ada kumpul semua ramai-ramai. Tapi bincang punya bincang, last2 buat jgk masa tahun baru cina tu. Kakak aku yg 1st tu plak mmg masih dlm cuti bersalin lg. So dia pn cakap alang-alang dia x sibuk sangat, ada masa so better buat. Maka bermulalah adegan cek tiket murah sbb nak balik kampong. Aku la eksaited sebab rasa dh lama family aku x buat kenduri..hehee... So, aku dengan abang aku yg kat Johor jela yg balik. Adek bongsu yg tentera tu xdpt balik sbb dia kena pegi PD sbb ada training selama sebulan kat sana. Yg laki lg sorang tu pulak ade kerja nak kene setel jgk. So 2beradik tu jela yg tadek. Sian dorang..hehee...









Aku dengan abang aku amik flight hari khamis, 4hb. Memang saja amik flight…