Salam Ramadhan Al-Mubarak

Assalamualaikum...


Yeah,seperti yang kita suma dah sedia maklum arini adalah 1st day bagi kita kaum muslimin dan muslimat menyambut bulan Ramadhan. Kenalah berposa selama 30ari 1bulan. Pastu baru bole Rayaaaaaa... Yeeeaaaayyyyy....Ari Raya!!!!!! Ooooppssss...belom lagik la...hehe.. Tapi sayang seribu kali sayang aku pulak ditakdirkan untuk tidak dapat menyambut puasa yang 1st day ini.. Aku rasa inilah taun pertamaku yang jadik gini.. Taun-taun lepas aku tak hengatla plak..heheee.. Dan taun ni jugak adalah taun yang ke3 aku sambut posa jauh dri kluaga trsayang. Raya????? yang tu aku tak pasti lagi..heeee... Malam tadi aku koling-koling ngan mamakku.. Dorang suma tengah bzy.. Tak sempat mo cakap ngan my mom pastu talian terputus pulak akibat keabisan bekalan topap... Ooowwwhhhh..very da kesengalan..huahuahua... Agak kesedihan jugak sebenarnya tapi apa bole buat kan..huhu.. Takpa mak,nanti aku koling lagi yah..anytime bah kan..hehehe... Aku ingat lagi 1st time aku posa kat sini,aku nanges-nanges gara-gara kesedihan yang melampau-lampau.. Hahahahaaahhh..!!!!! 1st night aku ngn Kak Aini pi terawekh kat surau depan flat kitorang tu pun aku nanges gara-gara ingat ngan mamakku.. Pastu esoknya bangun mo sahur pun aku nanges lagi... Huaaarrrggghhhh.....very-very da cengeng..hehehe.. Ada sekali tu kalu tak salah aku,time tu aku ngan Kak Aini pi beli barang kat NSK, bole pulak aku muntah kat luar tempat paking tu..batal la posakuuuuu... huhu.... Amat sedih jugakla melalui suma tu tapi yela kan,dah nama pun duduk di perantaun jauh dari keluarga,gini la jadiknya.. Well, aku arap lepas-lepas ni aku janganla jadik selemah itu lagi ye.. Hati mesti mau kuat maa.. hehehe... Ok la, Selamat Berpuasa buat semuanya.. jangan ponteng-ponteng tau...tamo-tamoooo...hehe...








p/s~> kalu di papar dulu aku rindu mo makan Martabak Jawa ngan Jus Jagung. Kalu di miri pulak aku sangat-sangat rindu sama itu Roti John..oowwhhh.....:-(

Comments

  1. camat brposa jgk cik ainie..hehe...

    ReplyDelete
  2. slamat berpuasa....happy blogging ya

    ReplyDelete
  3. Mawarseri~ slamat brpuasa too...happy blogging too...^_^

    ReplyDelete
  4. selamat berpuasa dan salam perkenalan dari Marina

    www.marinafazli.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Sis marina...thankz...salam prkenalan too...already follow u...come,follow me back..^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.