26/07/2011

Dapat duit..yeyeeeeeaaahhh!!!!!

Hambooooooiiiiii..... kemaen suke hengkau...haaaaaaa... Yela,dah dapat duit,sape tak suka kan????kan,kan,kaaaaaaaannnnn... Hikhikhik... Mentang-mentang arini staf gomen dapat gaji,shoping sakan le tuuuuuu.... Eyh,aku tak shoping pun ye,juz beli-beli barang je cket... Adela jugak duit aku abis dalam duatigaratus gitu jugakla (lebeyh kut....).. hehehe... Tadi pi sogo(dekat sangat ngan opis aku nih...sesuai sangat le tuuuu....),cari cadar tilam yang baru.. Saje je... Lagipun memang nak cari cadar baru tu dah lame dah... Tapi tadi aku carik cadar corak katun-katun.. Jiwa kanak-kanak lagi aku ni..hahahaha.... Cadar tilam yang aku tengah guna skarang ni corak bunga-bunga gituuuuuu... Kaler yang aku cari pun tadi suda semestinyala fevret kaler aku kan... Sape tau????cepat jawab aku suka warna apa??? sape jawab betol aku belanja makan Mekdi GCB... Haaaaahhhhh....tamo suda lah!!! Heeeee.... Pastu aku pi plak beli baju baby boy cket sebab nak kasik hadiah kat baby boy kak erni. Dia baru je melaherkan baby aritu.. Aku blom sempat mo pi tinguk pun lagi.. InsyaAllah wikend ni aku pi ye kak..hehe.. Tapi pagi tadi tu aku agak kelam kabut jugak la sebab mo kasi bokingkan tiket flight balik miri untuk mamaku ngan anak buahku.. Cek punya cek tiket, aku dapati MAS murah cket la dari Airasia.. So amik MAS la kan... Kan ke mamaku skarang ni di papar kat umah kakakku yang 1st tuu..mo sebulan suda tu mamakku disana.. InsyaAllah ada masa nanti,ada rezeki lebeyh,aku mo bawak mamakku datang KL plak sini. Mo bawak jalan-jalan..heheh... Sabar ye mak..tungguuuuuuuuu... Well,juz wait and see.. hehe..













Ni la mamakku...bersama-sama dengan 4 orang cucunya..2laki,2pompuan.. Alhamdulillah...^_^

Paling ujong yang pakai tudung kaler pepel tula mamakku. Sebelah kirinya pulak adek pompuanku,yang tengah-tengah yang sedang dukung budak tu plak aku. Yang aku dukung tu ank buahku. Yang sebelah kiriku plak adek-adek bujangku.. Cuba korang teka,mana 1 yang bongsu??? hehehe... Ok,,len kali je la baru jawab!! Yang ujong baju kaler putih itula bapakku. Gamba ni kalu tak silap aku raya2010. Time ni kitorang kat epot KK,mo balik Miri. Yang takda dalam gamba ni plak kakakku yang 1st, kakakku yang 2nd, ngan abangku. Sebab kakakku yang 1st tu dia yang snapkan gamba ni, kakakku yang 2nd plak dia stay kat Miri time tu,raya sana dan abangku plak berada jauh nun di Singapore... Sekiaaaaannnn... heeeeeeeee.....














p/s~> mo dekat posa suda ni... rindu plak ngan dorang di miri..hurrmmm...sedeyh..... kali ke3 suda ni kalu ndak silap aku sambut posa jauh-jauh gini.. hurrmm....T_T...

No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......