31/10/2011

Gambar-gambar Jamuan Raya Opis lagiiikkk..... (Last part kuutt...hehe..)

Assalamualaikum suma..

Hye korang... ok, ni ada lagi ckit gambar yang aku asa yang last kut.. yela kan,opkoz korang suma dah naek busan aku asek aplod gmbar jamuan raya kat opis aku je kan... hehe.. ok bah, jan marah2 bah.. last suda ni darling oooiii... hehe...





Kenape sedeyh????? ooppsss...bukan sedeyh ye, ini disebabkan kekenyangan dan ketidalaratan sudaaaa...huahuahua...

ok, bermulanya sesi mengajar cara-cara memakai selendang kepada kak ina.. Para penonton terdiri daripada member2 opis jugak la..hehe..

amboooiii.... khusyuk korang dok nengok kan... hehe.. nan hado jela aku mngajar tu haaaaaa...

ok, lepastu buat macam ni ye...bukan macam tuuu... hehe..

waaaahhhhh... kemaen korang kaaaaannn.....

ok kak ina, cocok pin kt cni lg ye...

lepastu pin kt cni plak lg kak ina..

tadaaaaaaa...dh siap pun..hehe.. Amacam model sy ni???ok tak???

ok, pusing belakang plak..hehe...

peerrgghhh...aksi gambar bergambar pun brmula lagik...

2 kanak-kanak riang ria...kehkehkeh...

wachaaaaaaaaaaa.........kak shima mcm nk karatekn aku plak kan..hehe...

Mereka bertiga yang sangatla very da bestfrend... ^_^

Ececeeeeeehhhhh.... merenung masa depan ye para2 tauke kita ni... hehe..

Uiiiiii...kak aida..nampak sangat dah kena rasuk ngan syaitannirrojim nih.. hahahaaahh!!!!

Yeeaahhh... aku pun bermula...

 tu diaaaaaaa....


 klik..klik..lagiiikkk...





 Kak Aida in red kaler..


 aiseyhmeennn... 


 waaahhh...kak ina...model tadi..hihiii...


 hooii...mende tuh???


 macam ibu dan anak ke???





Kak Tiha...dah selamat bersalin ke belom yee???? semoga selamat sumanya yaaa...hehe..









Ok, thankz for visit my belog, and reading my entry. Lurve yu all!!! ^_^

Saja je Nak Mencorat-coret...

Assalamualaikum korang...


Hye korang... selamat pagi suma.. Arini aku tade keja,so aku nak amik peluang yang ada ni untuk apdet belog aku la... Yeeaaaaayyyyhhhhhh.... itu suda pasti yah... Hihihiii.... Yela kan, dah pesbuk tak bole nak bukak sebab kena block, twitter pun tak bole nak bukak ooowww..... Aku nak donlod2 lagu2 latest pun tak bole tau sebab suma pun dah kena block. Haiissshhh,apapuntabole!!!! Kebetulan pulak kan aku pun takde keja ni so aku pun apa lagik, amik peluang la weeeiiiii... Ingat senang ke?? huahuahua..

Ok la, sebenarnya bukan ada apa sangat pun yang aku nak cita juz saja nak taip-taip, saja nak kasi banyak entry, yela, dan nama pun nak mengarut tak tentu pasal kan... hehehe...

Oh ye, wikend kemaren korang gi mana??? ada jalan pi mana-mana tak??? aku tade pi mana-mana pun.. Juz stay kat umah je la ari sabtu tu. Tapi ari ahad tu aku ngan kak aini ada pi kenduri kawen kt umah abg Zul, tuan umah yang kitorang dok menyewa skang ni..

Nak dijadikan cerita ye, aku ni, yela kan, 2,3 menjak ni rajin je nak me'nyumbang'kan suara.. Huahuahuahua.... sempat la karok 1 lagu aciknana tu. Duet ngan sorang budak laki tu ha.. Aku tak kenal pun la, tetiba je dia ajak aku duet.. huahuahua...

Kalu diikutkan hatiku yang tengah bernapsu ni, sebenarnye aku nak nyanyi lagu laen tau, tapi tula,dah rezeki budak tu kot untuk duet ngan aku...hehehehe...

Gambar ada tau, bukan takde... Len kali nanti aku aplodla kasik korang tengok.. hehe..

Oh iye, aritu gambar-gambar jamuan opis aku pun korang tak tengok abis lagi kan.. ok, ok, ok, aku oplod jap lagi ye... Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuu....




Ok, thankz for reading my belog!! ^_^

28/10/2011

Gambar-gambar Jamuan Raya BKES..(Entry 2)

Salam korang..

Macam yang aku penah janjikan, ok, aku aplod lg sebahagian gambar-gambar time jamuan raya aritu.. Ok, korang tgk yee.... hehe...






3 jejaka... tak berapa nak jejaka sangat la kut...hihihi...


Eyh kak shima..ape nih????patutnya sy kt ctu...huahuahua...

 sayang-sayang, lepas rindu,muah-muah,laga-laga pipi....hehe...

ambooooiiiii korang...

 tadaaaaaa.....aku ada kek...korang ade ke??? nan hado jelaaaaa..huahuahua....

Pakcik, nape buat muka itu macam???? hahahahaaahhh.... sangat cumel kuutt....kehkehkeh....

Aiseyhmeeennn....hehe...

 kak Ina & Kak Lin..

 boses makan..



yang ni plak staf2 dari BKBA2.. Kbetulan kitorang sama floor jmput la jgk skali...hehee..

ini kami..hehe...

hahaaa...meriah kan kami..

mizi, ko memang sangat over!!! huahuahua....

amboooooiiiiiiii.......bos ngn TA nye, tunjuk manik ye korang...kemaen kauuuuuuu....

Rita and Kak Azlin..

Antara aksi-aksi yang tak brapa nak lucah di antara mereka... aku sma skali tidak trlibat yee.. hehehe...

Antara kuih-kuih,desert dan jugak pencuci mulut yang ada pada jamuan.. Sumanya sangat la sedap..tapi aku plg suka aiskrim kt ujung sna tu jelaaa...hehe...

ni pulak antara aksi-aksi kanak-kanak riang ria macam kami...huahuahua...

hahahaha...lagi aksi kanak-kanak riang...hehehe... TM is Teknologi Maklumat...yeke???heeeee.....

Peace from us..hehe..tym ni Nazmi datang sngt lambat.. actually kitorang pndang kamera yg 1 lg tu, tu psal jdik cmni..


Nazri, awat muka hang lagu tuh??? ayam tu keras sgt ke??hahahahaaahhh.... siot jeeee.....





Ok la korang,takat ni je dulu la yang mampu aku aplod..ada banyak lg tau.. Nanti aku smbung lg yee..hehe...







Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......