Badminton lagiiikk...

Assalamualaikum korang..


Hai suma, selamat pagi... Arini banyak keja woooo... petang semalam banyak dapat fail, jadi mo kasi setel cepat laa kan.. Oh ya, petang semalam balik keja aku pi men badminton lagik.. Dari opis direk terus pi setapak. Sebab kitorang men kat setapak. Tapi aku taktau la apa nama tempat tu.. heheeehh...

Semalam tu adalah kali kedua aku join dorang men badminton.. Minggu lepas ada jugak ikut Kak Aini pi ctu tapi tym tu aku takda bawak baju tshirt ngn suar pun.. So apa lagik,tak bole nak men la kan.. Aku pun duduk jela nengok dorang men.. Memula tu asa menyesal pun ada jugak, pastu asa kempunan jugak nak men.. Heheheee...

Akhirnya, nak dijadikan cerita, aku pun apa lagik, men jugak tau.. Tapi dengan berbaju kurung pastu berkaki ayam pulak...Hahahaaaahhhaahahaaah...

Angkat-angkat kain aku pukul bulu tangkis tu tauu.. huahuahua.... Waaaahhhh... terer jugak aku kan men badminton dengan berbaju kurung.. hehe.. korang penah??korang ade???tadeee kaaannnn.... heheeeh...  Well, aku kan gadis kampung... Setakat berbaju kurung tu, momantai maaaa... Ceeeewaaahhhh.... Huahuahuahua...

Tapi men petang semalam tu memang sangat best.. Dorang pulak boking 2 jam untuk men kat ctu.. memang sangat puas ati woooo.... 

Abis men dalam pukul 8 malam gtu laa.. Pastu ada sorang kawan ajak gi lepak kat Restoran Asam Pedas, tapi kitorang tak pi ctu pun sebab kitorang pi lepaking kat Restoran Ohana Cafe. Pemilik kedai makan tu orang Sarawak jugak tau.. Berkesempatan jugak la aku ngan tuan punya kedai tu speaking in sarawak malay.. heheee..

Oh ya, dorang sempat oder Mi Kolok sampai 2 mangkuk tau...Memang sedap la kan mi kolok tu.. hehe... Aku malam tadi tu makan Kuew Tiaw Cantonese.. Lebih kurang gtu la nama makanan yang aku oder tu.. Makanan kat ctu bagi aku, memang agak sedap jugak la. Bole la kalu ada sesapa antara korang yang nak sangat rasa mi kolok tu camna kan, so aku bole la suggestkan korang kat ctu.

Lepasni pulak kan, bole la aku cadangkan dekat Jalan-Jalan Cari Makan pi try makan kat ctu kan.. hehehe... Terbaik wooooo......




Ok, thankz for visit my belog, and reading my entry. Lurve yu all!!! ^_^

Comments

  1. NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow....follow pakjoe blk tau

    ReplyDelete
  2. Ok pakjoe...thankz yah...suda follow belog pakjoe jugak..nice to meet u pakjoe..^_^

    ReplyDelete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.