Luahan Perasaan!!!

Assalamualaikum korang...


Hai suma.. apa kabar?? sehat ke tak?? Aku tak bapa sehat,selsema siket ni. Minggu lepas aku kusus la korang,aku dah cita kan.. Sebab tu belog ni X dipedulikan untuk beberapa ari yg lepas.. Macam2 cita tym kusus minggu lepas tu. Aku malas la mo cita. Penceramah pun macam kerek semacam..huhuuu.. Minggu lepas jugak macam2 yang brlaku. Aku mo cita pun taktau camna mo mula. Stres tauk!! Tension jugak!! Aku geram!! Sakit ati,kecewa,sedih,terkilan. Suma pun ada. Suma gara2 laki yg brnama Soding (bks abg iparku) itu. Aku tensyen bila mengenangkn kmbali suma tu. Tapi takpe, slagi aku ada slagi itu aku akn pstikan idupnya akan terganggu & dia takkan dapat miliki apa yang dia inginkn stelah apa yg dia dah wat terhadap kakakku.!!


Tapi tula, dalam masa yg sama jugak aku akui aku memang sakit ati jugak ngan apa yang mar dah wat kat aku,kat kakakku,kak anak2 buahku. Aku sedih tauk!! Ok, entry kali ni aku buat khas untuk luahan perasaan & mlepaskan tekanan hasil daripada apa yang budak berdua tu dah buat.


Minggu lepas tu ari khamis, ari last aku kursus tetiba c soding ni kol aku plak. Aku heran, tapi aku tau la ni mesti samting yang ada kena mngena ngan c mar skali. Sebab soding takkan kol aku kalu mar X mengadu manja ngan soding gilak khinzir tu!! Soding cakap ngan aku jan cari pasal ngan dia kunun. Aku pikir balik, bla masa plak aku carik pasal ngan dia??? bila masa pulak aku ganggu dia?? aku kaco idupnya??? Dia yang tetiba kol aku trus sound direk camtu. Aku hangen ok..!!! X pasal2 aku dah maki hamun kat dia. Termasuk makbapaknya skali aku cakap SIAL!!! Aku memang cakap kat soding yang dia tu anjing,bodoh,khizir,sial macam2 lagik la. Tym tu aku dah sakit ati sangat2. Pepagi lagik dah kol aku cuma semata-mata untuk pmpuan yang taktau malu itu. Kalu korang jadik aku, apa korang buat??apa perasaan korang???


Banyak kali dia kol aku. Bila aku tak jawab, dengan tiada perasaan kemaluan dia pi kol bapakku pulak. Eh, ape hal ko kol bapakku???? Dasar taktau malu!! Dia mengadu jugak ngan bapakku. Dia gthu yang aku cakap kat dia macam-macam kunun. Padahal ko jugak yang carik pasal ngan aku kan buduh!!! Dia kol aku lagik. Aku X jawab lagik dia cakap aku takut ngan dia. Weiiiiiiii, ko sapa aku mo takut???? Ko pun manusia jugak kan, esok lusa pasti ko mati jugak. InsyaAllah..


Itu pasal soding, laki yang taktau malu itu. Yang ni pasal c manisha pulak. Pompuan yang jugak taktau malu itu. Tau tak, dia ada post status kat pesbuk gthu yang dia akn bertunang ngn Mr. M. Aku dah agak dah, M is for Mukhtar aka soding tula. Aku komen statusnya. Cakap macam2 kat dia. Dia pun komen jugak tapi yang X bole tahan dia siap kasi remove pulak dah komenku... Napa ko remove mar?? sebab ko malu!! Napa ko malu, sebab ko dah salah. Bila ko malu tula ko pi mengadu dekat soding tu kan, suh dia pi marah aku, pi warning aku supaya X kasi malu ko lagik. Helloooooo, ko ni mar ada perasaan malu ka jugak??? klu ko malu ko takkan wat suma ni. Dari dulu lg patutnya ko asa malu klu ko tu ada prasaan kemaluan ok!!! Paling tak bole blah, ko remove plak aku dari frendlist pesbukmu. Aku x kesah pun mar, ko mo remove skalipun ko wat je la sesuka atimu.


Ko sendiri pikir la bah, dari dulu lagik aku bole wat suma tu, tapi aku x wat sebab aku asa X perlu suma tu. Aku balik aritu pun aku bole bah pi serang ko face to face tapi aku sabar jelaaa.. Ko cakap yang ko takkan ngaku aku sebagai kawan sampai mati.. Weh, aku mo tanyak ko, sapa spatutnya yang X ngaku sapa sbagai kawan ni??? salah orang dah ko ni kn... Ko xda akal ka mar???ko xda fikiran eyh?? otak pun ko takda kan.. Mar, ko sndiri pikir la. Jangan ingat ko akn sntiasa bhagia bila ko brjaya musnahkn rumahtangga kakakku ok.


Mar, kakak2 yang inbox ko cakap jan balas kata2ku dalam pesbuk tu suma sebenarnya dorang X rasa lagik camna kalu ko yang ada hubungan ngan laki dorang.. Camna kalu laki dorang tinggalkan dorang gara2 kau. Ko pikir la suma tu. Ko sanggup kan khianati persahabatan kita selama ni. Ko sanggup ilang kawan daripada ilang laki gilak macam soding tu.



Ok la mar, semoga ja ko puas ngan apa yang ko dah buat suma ni. Fikir2kan lah yah...






Ok, tima kaseh sudi baca!! Sayang korang!!! ^_^

Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.