29/06/2012

Follow blog2.

Assalamualaikum...



Tadi aku online jap. Kejap ke?? agak lame jugak la.. sebab bosan.. kan aku dah cakap semalam yang arini aku kena OT. So kenala datang opis kan. Sebab ada keja2 pencucian karpet kat dalam opis aku ni hah. Ingatkn la sampai ke petang keja2 tu, tapi idak le jugak. Dalam masa beberapa jam je puuunnnn.. Ok, keja dah siap, tapi tak bole balik lagi sebab nak kasi cukup 8jam waktu bekerja so nanti bole claim cuti. Huhuhuuu...



So tadi aku blogwalking kat banyak blog. Banyak jugak la blog yang aku suda follow.. saja2 untuk kasi tambah kenalan bah kan.. hehehe... follow suma blog2 kalu bole. Tapi tak abes lagik. Nanti aku sambung lagi yaaa... Lagi 1, aku tak sempat nak tinggalkn komen pun. Sory eyk, aku men follow je. Tapi tape, insyaAllah nanti aku komen2 la yeee...hehehee... Errrmmmmm... oh ye, aku OT ni ngan kak ina. Dia ada bawak anak dia. Nanti aku storymory pasal tu. Hikhikhik...


Ok la eyk, mo online pesbuk. Hehehe...





babaiiii... ^_^




2 comments:

  1. huhu ambOi selonoknye die
    hee ok2... nt cite taw.. hee
    wait for ur next entry

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheee...bese2 jela nazirah...ok2, nti kite cite..hihii...

      Delete

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......