08/06/2012

Kenduri Coklat.

Assalamualaikum...




Aritu bos pi Langkawi. Ada kursus ke meeting aku pun tak hengat daaahhh.. Balik2 je bos kasik kat aku coklat seplastik besar. Suh bagi2 kat sesapa yang ada kat opis. So aku bagi2kan laaa.. Tapi sebelom tu ade gak lagi kontraktor dari kedah kalu tak silap. Datang jumpe ngan bos no.2. Aku cam muka dorang tapi aku taktau pa nama dorang, ngan nama kompeni dorang.. heheee...



Pastu kak ina pulak panggil aku. Dia suh aku bagi2kan kat suma orang. Aku bab suh bagi2 barang camtu memang aku suka. Hahahahaaahh.. jalan2 round opis kasi edar2.. tapi kalu nak suh aku berbagi kasih sayang aku takmola. Hahahahaaahh...


Tapi yang best kontraktor ni dia bagi coklat Ferrero Rocher!!!! Perrgghhhh... terbaik, tersedap. hihiiii.. Tima kaseh....




tadaaaaaaa..... nak tak??? meh datang opis....

sapa lambat x dapat...hehee...

sedapnyeeeeeeee....

waaaaaaahhhhh... tanak ke????

tanak tapeeee.. aku simpan jelaaaaaa.. hahahaaahh.. :-P



Cakap pasal Ferrero Rocher ni kan, aku tingat la dulu. Masa kakak aku yang no.2 tu kapel ngan boypren dia. Boypren dia ada bagi coklat ni. Peerrgghhhhhhh... bez giler la kakakku.. sweet jugak eyh kalu bagi kat boypren/gelpren ni coklat kan... Tapi sayang, jodoh kakak aku ngan boypren dia tak panjang sebab kakak aku kawen ngan orang len, exboypren dia pun kawen ngan orang len. Tapi still gak lagi dok kat kampung tu.. hihiii... oh ye, coklat tu banyak lebihnye.. aku letak je kat tempat aku. Yela, tempat aku ni kan orang rajin berkunjung. Rajin la sangattttttttttt... hahahaaahh.. dorang dok crita2 kat tempat aku bole gak jamu ngan coklat kan.. hihiii.. asek jamu ngan kerepek je yee... gula2 tu suda semestinyaaaaaaa.. hihiiii...

No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......