Kepsi, Mekdi, & Kinder Joy.

Assalamualaikum...




mekdi.

mekdi jugak.



kinder joi


oh, sile la abaikan background wallpaper PC aku yang penuh dgn gambar Winnie da pooh... cam bebudak jek.. adoooiii...


Kinder joy. Tak teringin sangat pun. sekadar di pinggiran hanya untuk bersuka2.. hehe.. Pes tym beli pun sebab teringin sangat nak tau camne rupa sebeno isi di dalam. Asek tengok iklan kan pastu nampak cam best jek. ngaku jela sebab pengaruh iklan... adooiiiii....-.-



2 dari mekdi, 2 pulak dari kepsi. baru ade 4 ketul jek...tak heran pun.. ok...

UpinIpin. Paling latest aku dapat masa gi makan kat kepsi itu ari. Masa tu pi ngan pija. Aku mkn cheeky meal set sbb nak dapatkn upinipin ni.. hihiii..

yg ni dah lame dah... dari kepsi.









Bese la, masa kekecik dulu memang tak pernah berkesempatan nak rasa miliki toys2 suma ni. Toys la sangat. Hahahahaaaa... Ni pun sebab dapat makan sedap dap dap so dapat jugak le merasa ada suma ni. hihiii.. malunyeeee...... >.<




Comments

  1. haha boleh pulak terpengaruh.
    tak pernah beli kinder joy tuh sebab rasa macam mahal. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa...mahal mmg mahal..tapi sbb keinginan nak sgt tau apa isik kt dlm tu psl la TERbeli....hahahaaahh....

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung