22Tahun Sudaaaaaa.

Assalamualaikum..


Sebelum tu, nak wish kat diri sendiri jap eyk...

                           





HAPPY BELATED 22th BIRTHDAY!!!!!




Hihihiiii.. Semalam kan, 24/06 befday aku. Macam tak percaya, umur dah masuk 22tahun. Adeeehhh.. percaya lah taty. Ok2... So semalam, takda buat apa2 pun. No celebration, no party, no cakes, nothing.. Aku cuma dok umah jela. Birthday gurl was alone at home yesterday. Ita ngan kak abby kuar gi cari barang kat area jln tar. Nadia pun kuar dating ngan pakwe dia. Tepat jam 12tengah malam 24/06 tu, banyak giler mesej masuk. Suma wish befday. Post kat wall fesbuk aku pulak tuh. Terharu aku... Ni yang buat aku tak sabar nak bukak fesbuk jap gi nih.. hihiii.. Sampai ke malam tadi mesej still lagi masuk. Wish befday post kat wall fesbuk aku jugak le. Heheheee.. rasa terharu. Nak nanges aku tauuuu... T_T



Rasa bersyukur sangat, masih di beri kesempatan hidup untuk menjalani kehidupan seperti biasa. Alhamdulillah. Aku harap, semoga pemikiran, dan perangai aku sama matang seperti usia aku.Eyh, yeke??? poyo giler bunyik ayat...adooooiiiii.... 22tahun daaahhhhh,...

Errmmmm... sebenarnya banyak nak cerita tapi rasanya tak payah la kut eyk.. Buat makin tambah kesedihan je kan. Ok, stop takat ni. 


Oopppsss, terima kaseh bebanyak kat korang yang dah wish befday aku semalam. Aku hargai sumanya. Aku sayang korang!!! Muuuuaaaahhhh... :-*




Comments

  1. Replies
    1. yeke muda lg??hihiii... yela2, muda lg laaa..kihkihkih...

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung