Excited... Teruja... Happening..

Assalamualaikum...




Sabtu lepas, aku rasa happy sangat2 walaupun jauh disudut dalam hati ni masa tu ada rasa gundah-gulana sikit. Nak tau napa aku happy?? nak tau napa aku rasa gundahgulana?? heheheee... ok2, nak cite le ni.. Memula, pagi sabtu tu aku bangun dalam pukul 10 lebih kalu tak silap. Ha'ah, aku memang kalu tiap wikend je memang aku akan bangun lewat kemaen.. Nak bangun awal pun aku rasa macam takda bende sangat nak buat. Takat nak kemas2 umah tu anytime pun bule sebab rumah tu dok berdua ja pung. Kalu dari awal pagi lagik dah buat suma keja kang merasa busan yang hamat pulak kalu dah takde bende nak buat kaaannn. Huurrmmm ok2... So, lepas mandi je kak Aini ajak kuar gi Mydin kat Selayang. Dia nak beli barang. Aku ok je.. Aku dahla bekfes belum, makan tengahari pun idak, lagik la kelaparan berganda2 masa tu. Lepas beli barang suma, balik umah tu sampai dalam 3.30 petang. Sampai umah je aku terus makan. Lepas makan basuh baju pulak. Ha'ah, petang baru nak basuh baju. Besela, dok bujang macam aku ni nak buat keje2 macam tu anytime pun bule. Hahahaaaaaa... Tengah aku bizi2 basuh baju tu kan, tetiba kak Aini ajak gi Taman Layang2 kat kepong. Aku, terus nak aje. Excited ko tau tak!!! Huahuahuaaaa...


Abis je aku basuh baju, dalam pukul 5.30 petang camtu kitorang gerak kuar. Menuju ke destinasi yang diidamkan. Idam la sangat kaaannn.... Heheheee... Taman Layang2 leee... Sampai2 je aku tengok ramai giler orang. Ade datang bawak anak, bawak family, bawak kekasih hati... huhuuu... Tapi yang paling best, opkoz le tengok orang men layang2. Heheheeee.... Samapi2 je kat situ terus jalan2.. Round2 sekitar taman layang2 tuuu... Ok, jom cekidauuuuuud gambar2 yang ada.




Ini tasik ye.. bukan kolam renang... heheee... Ha'ah, tasik.. siap ada orang pancing ikan lagik.

Ok akak, tak dapat nak jalan kat Red Carpet, kite jalan kat atas Blue Carpet pon jadik laaa..

Baru lepas buat terapi untuk kaki.. Batu kecik2 ni sakit woooo... tapi best!!! Sebab elok untuk kesihatan dalaman tubuh badan kan.. bole melancarkan peredaran darah... ceewaaahhh... kihkihkih...

Playground!!!! budak2 suka ni.. aku pun suka jugak.. heheee.. ^_^

Housemate aku aka teman serumah aku aka akak serumah ngan aku, Kak Aini

Ada hati nak men gelongsor ni tapi tak sedar diri gemokbesargedabak... adeeehhhh... T_T

entahpapeee...

eeerrkkk... =.='

ramai orang masa ni... dok lepak tepi padang tengok orang men layang2.. Layang2 sapa paling terbang tinggi2 sampai cucur atap...

hah, ni dia... kanak2 riangria ribena cherryberry yang sangat suka sebab dapat beli layang2 jugak..huhuu..

semangat giler nak men layang2 masa nih....

tengok, layang2 aku terbang tinggi takat tuuu jelaaaaaa.... lepas tu kan jatuh balik.. adeehhh, hampeh betol tau tak!!!

setelah puas berlari sanasini semata2 nak bagi layang2 tu nek tinggi, akhernya kepenatan weyyhhhh... serabai giler pompuan nih..

penat2 tu kan, nak jugak buat 'peace'...hahahahaaa... penat siot masa tuh...

comeynyeeeee... anak sapa la nih...

penat2 lari2 macam kanak2, pekena pulak ngan eskrim, peerrggghhhhh... puas giler...

eskrim double cone.. murah giler.. singgit je.. sedap pulak tuh. Aku masa ni tak cukup satu ni tau, ingat nak beli satu lagik.. hahahahaahh...








Penat giler lepas men layang2.. tapi tersangat best. Happy sangat2 masa ni. Well, tima kaseh la akak sebab bawak taty pegi taman layang2, pastu men pulak layang2. hehehee... Sampai umah malam tu memang sangat penat. Terasa giler kepenatan ngan kesakitan kat kaki.. Tapi aku sangat enjoy!!!! Nex tym nak pegi lagik. Sebab dekat ngan umah.. kan akak kan??? heheheeee...





Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung