A Day With My Cousin, Fatimah.

Assalamualaikum...




Ok, nak cita pasal gi jenjalan sabtu lepas. Takda gi mana sangat la. Juz round kat KLCC tu jeeee. Jalan ngan sepupu aku, ngan boypren dia skali. Kitorang janji jumpa kat KL Sentral. Aku sampai lewat dari masa yang di janjikan. Takpela, kite tak tepati masa je, bukan tak tepati janji. Hahahahaaahh... dialog Boboi dalam Lawak Ke Der... Korang dah tengok belom?? hah, gi tengok dulu baru tauuuu..


Berbalik pasal sepupu aku dan boyprennya, dorang tunggu aku kat restoran The Chicken Rice Shop yang tagline dia bukan sekadar nasi ayam tuuuuu... kehkehkehhh... Aku sampai je dorang kemaen sesedap rasa tengah menjamu selera makan tengah hari. Aku yang sampai-sampai je kelaparan giler terus men oder je kauuu.. Lapar kut!!! Ok, meh tengok sikit gambar masa kat TCRS tuuu...









Masa ni aku tengah makan. Dorang dah abis makan aku suh emma pi dok sebelah jamal.






tengok, tinggal tulang-tulang ayam je.






licin...






bukak buku ni, macam-macam adaaaaaa...






incek Jamal... Abg JPJ.






Aiseyhmeennnn...jeles aku weiiii..!!!







Chicken...








Ape tengok-tengok??






kazen getek!!! hahahaaahhh...






 muka orang yang tadi kelaparan tapi suda bole buat 'peace' sbb suda kekenyangan.







gambar ni mcm samting rong kan...tengok kt bwh bhgian kaki tu, mcm trpotong la plak gmbar niii...








Dr KL Sntral, gerak pi KLCC plak. Msa ni kt dalam mn ntah ..yg psti bkn kat toilet ok.







Eyh, ada jugak... hahahahh...







Meet my cousin, Fatimah. But she's already taken by Mr. Jamal. Hihiii...








In LRT Putra. Masa ni ramai org. Sesak... suma nk pi Klcc..












Ok, dah tengok gambar?? Banyak lagi gambar tapi suma ada kat tepon dorang ni. Tepon dorang canggih manggih.. tepon aku bese-bese jeee... hihii.. Masa kat KLCC ni, aku terlanggar ngan samwan. Aku ingatkan aku langgar orang len, skali aku tengok, laaaaahhh, Kak Ras upanya. Hahahaaahh... Wat a small da world kaaannn... kihkihkih.... Kak ras ni kakak kepada kawan aku. Sekampung ngan aku jugak. Tak sempat mo borak lama masa tu sebab dia dah nak balik. Aku pulak masa tu nak kuar pi taman. Nak pi lepak-lepak.



Malam tu memang balik lewat. Tapi nasib baek kazen aku ni ikut aku balik skali. Tapi yang tak best, aku gaduh ngan incek sayang aku tu. Memanjang jak gaduh terus. Malas aku!!! Tak suda suda kan... Hurrmm...
So, emma and jamal, cepat-cepat la korang dua kawen yah..Mudah-mudahan segala perancangan korang berjalan lancar. InsyaAllah, amin..













Ok, tima kaseh sudi baca. Sayang Korang!!! ^_^


Comments

  1. hehe.. nda lm mmg turn ctimah lgi kahwin ni.. ko bila lg..aku p kl nnti aku mau jmp kamu semua la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. C timah ni insyaAllh...tu laki 1kmpung ngn aku di miri..jd mmg knl la jgk..Ko tu dtg2 la kl nti..bole kita pi jln2...

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.