Cheese Tart Yang Lazat.

Assalamualaikum...



Selamat hari ISNIN!!!!!! Arini kan opis aku tersangatla sunyinya disebabkan ramai staf cuti. Bos2 pun suma cuti. So, tinggallah aku sorang2 kat depan ni. Kebetulan arini jugak ada ceramah pasal integriti kat dalam bilik meeting depan, aku tak join pun sebab malas. Lagi 1 kang takde pulak sapa nak jaga kat depan ni kan. So biala aku berkorban. Hihiii...


Ok, mari aku teruskan dengan cerita yang sebenar berdasarkan tajuk yang tertera kat atas. Heheheeee... Eyh, sapa suka makan cheese tart??? Apa saja berkaitan dengan cheese laa.. korang suka tak?? mesti suka kannn... Aku, kureng sikit laaa... kakak aku no.2 sangat suka dengan cheese. Terutama cheese kek tulaa.. Nak cita pasal jumaat lepas sebenarnya ni. Kalu tak silap aku la, jumat la kut. Lupa daaahhh.. Kak Aida tula, dia ada beli cheese tart tu. Sedaaaappp... aku makan 3ketul jek. Kira banyak dah tuuuu... dahla cheese pulak tu.. peerrgghhhhhh...Jeng, jeng, jeeeennnggggggg.....






tadaaaaaaaaa... ni dia, cheese tart yang super duper comels tapi sedap lazat lemak berkrim disukai ramai.. hahaaa...



1bekas ni kak aida cakap Rm7. Dalam bekas ni ada 12bijik sumanya. Tapi dah tinggal 5bijik ni je sebab memula tadi dah makan.. huahuahuaaa...



Dalam 1bekas ni jugak ada 3perisa. 4bijik perisa coklat, 4bijik perisa strawbery yang 4bijik lagi tu blueberry. Sedap!!!


Model cheese tart yang tak brapa nak jadik model sangat.. hahahaaahh.... =P


Hai sume, sile la beli cheese tart ini ye. Dan nikmati rasanya yang sangat gojes. Anda pasti merasa comel ketika menikmatinya. Sumpah terbaek!!!



Nikmati bersama secawan milo panas di dalam gelas corak bunga2 yang very da kaleful gituuuuuuu... Beli di Houz Depot berdekatan dengan ofis. Cuma rm1.99 sebijik. Waaaahhhh..., siap promote barang kat Houz Depot lagik.. Ada bakat jadik promoter aku nih.. hahahaahhh...








Sebenarnya sebelum makan cheese tart tu kitorang dah makan nasi. Tapi disebabkan kak aida dah beli cheese tart tu so kitorang bedal jela yeee... heheee... Korang tengok kan, betapa disitu berkilo2 berat badan aku naek gara2 makan je tauuu.. adoooiiii.... T_T
Takpela, makan jela selagi bole makan..Jangan je sok lusa dah sakit kronik kang tak bole pulak nak makan ye... Ceeeewaaaaaaahhh...ayat nak sedapkan hati gtuuuu.. kihkihkih...  So, esok cuti sempena Hari Pekerja kan. Korang ada plan nak tak pi mana2?? Aku??? Macam besa, dok umah sorang2 lagi laaaaaa... ciannyeeeee.. Eyh, sabtu lepas kecoh pasal 'Bersih' kan?? ada sesapa yang join tak???? huhuuu....








Comments

  1. CikWan pun suke cheese tart tu... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. suke ye cikwan...hehehe..BTW, suda follow blog cikwan td...msti cikwan pndai buat kan...tgk blog cikwan td pnuh ngn resepi...sedaaaaappppppp sumenye...hehe..

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.