Segmen : Jadikan Follower Overload.

http://3.bp.blogspot.com/-l16xJ-S_1Sk/UPyMb9JYKxI/AAAAAAAACEw/aMbYM2uYWfY/s1600/banner.PNG
Link Blog


1st time join segmen2 ni.. Xpenah2 kut.. hehe.. Salu bukak blog org ni tgk mcm2 je segmen yg dia join.. hihi... pastu tetiba rasa mcm nak join jgk.. huhu..



Ok, suda follow blog tuan punya segmen, dan ofkoz jgk dah join segmen. Hihi.. So due date segmen ni 21 Feb 2013. So kpd semua, selamat mengjoinkn diri korang!!! ^_^




Comments

  1. done added. thenx... =)

    http://icysnowhite.blogspot.com/2013/01/peserta-segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. welkam.. suda follow awk jgk.. tengkyu jgk.. ^_^

      Delete
  2. Done Follow  follow me back . join sgment yg sma jugak

    http://iloveyoumamat.blogspot.com/2013/01/segment-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkyu.. already follow u dear.. ^_^

      Delete
  3. follow here .. dari segmen yg sama .. :)


    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai Alia... thankz yah..dh follow blog Alia jgk.. ^_^

      Delete
  4. datang dari segmen yang sama . done follow . jemput singgah da follow blog saya --- > http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam knl.. done follow awk jgk.. ^_^

      Delete
  5. http://mylife-leogurl94.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    Jemput singgah.. Follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkyu.. dh follow blog awk jgk..

      Delete
  6. assalamualaikum tuan blog..
    singgah sini dari segmen yang sama.. ;)

    kalau sudi, meh la singgah umah kita jap.. ;)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkslam... hari2 kite dtg umah awk.. hihiii... Sokmo join segmen je awk ni kan.. hihi.. BTW, tengkyu Mimie.. ^_^

      Delete
  7. done follow sini #76 :) dari segmen yg sama.
    http://meeraishak.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html
    follow balik yea :) thankyou!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkyu.. done follow meera jgk..

      Delete
  8. salam jejak singgah dari segmen yang sama...salam kenal

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/01/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam knl juak.. org sarawak eyh.. hihi... dh follow ktk juak..

      Delete
  9. dari segmen yang sama

    http://nabieliela.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    Jemput follow Bella & baca entry Bella :)

    ReplyDelete
  10. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    DARI SEGMENT YANG SAMA. ^^

    ReplyDelete
  11. jemput join http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama .

    http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  13. #follow 80
    halop, hopefully dapat FOLLOW ramai active bloggers untuk ain masukan dalam bloglist 2013 :D
    jemput singgah keblog sambil makan jemput jemput...

    latest entri:
    bukti join : "196 kompilasi gambar perkahwinan dan akad nikah liyana jasmey"

    done follow here :)
    bukti join : "Segmen: Jadikan Follower Overload"

    ReplyDelete
  14. ikut dari segmen sama

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  15. dah berjaya overload kan blog ni, jemput singgah kat umah kita pula ya... sudi2lah like page kita tu sekali eh... hehe.

    Kalau ada google+ lagi best, senang tak tgk update citer kat blog ni. :)

    http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete
  16. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-jadikan-follower-overload.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.