Takde Tajuk.

Jumaat lepas ofis aku ada buat makan2.. Takdela makan2 ape sangat pun, makan Nasi Ayam je. Cik Hani yg blanje. Mkn tghhari laa.. Aku mkn 2bungkus ok!! hahahahaa.. giler punya tamak kan.. aku lapar, lgpun ada org tak dtg opis. so aku tlg mknkan, drpd membazir. kang suh org tu bwk tanakla, suh mkn ckp kenyang la, bek la aku mkn. Kenyang ade, Alhamdulillah.. ^_^.. hehe.. Lgpn Cik Hani pun tak kesah. Dia pun suh mkn gak. Hehehe.. Tp dlm hati dia aku tak tau la.. huhu.. kut2 ada yg tak puas ati aku mkn smpai 2bungkus kan.,. lantak la..

Petang tu ada potong2 kek jgk. Kunun2 utk meraikn staf yg lahir bln Disember lps la. Kire mcm celebrate dorg punya belated befday gitu. Aku gi tempah kek kat Secret Resepi. Mcm bese, amik Choclate Indulgence. Dh suma org nak yg tu je kan, so meh le kite sepakat sebulat sora mengoder yg itu jgk. Aku ni kalu kek mcm kureng ciket la. Tak bape gemar.  Sbb tu masa Kak Ina bg aku juz mkn 2 sudu je. Itu pun tekak dah rasa kembang... Eeeiiii.. kenot go la. Cream dia tu kut eyk..


Gambar2 ada je. Tp suma kat lam tab. Tab aku plak ade ngan EE. Dia bwk gi Kelantan. Dia kan gi anto Kak Ina TA ngan Kak Shima Bulma gi site. So aku pinjmkn, suh dia bwk jela tab tu. Dia pun nak aje.  Aku pun ok je laa. No hal pun. Kut2 nak pki men gem ke, ko nk online ke tp kne topap le sndri eyk. Hehehee... Aku tak kesah la. Janji ko jaga bebaik tab aku tu EE. Jgn kasi ilang, jgn kasi rosak. Yg aku tau, ko blk je esk, ko masuk opis lusa ni kan, aku nak ade ole2. Lain dr yg lain tau. Hahahaha.. Aku dh pesan smlm masa dia kol aku tu. Hihiiii...


Lg 1, smlm aku pi Genting. Gambar byk. Ade kat lam tepon. Tp sayangnya tepon aku plak tertinggal kat umah. Aku rasa mcm dh masuk dlm beg pagi td masa dh bersiap. Pastu lam keta bila korek2 beg tak jumpa. Sah la mmg trtinggal. Takpe ah, tinggal kt umah je pun. Takpe, tunggu tab dah ade kang aku aplod gmbar2 eyk. Gmbar pi Genting plak aku aplod esok la ye. Dr smlm lg aku dah eksaited nk apdet blog. Hahahahahaa.. yela, dh nama pun 1st time naik Genting kan.. hahaha.. Dr 2009 aku dtg KL, 2013 ni jgk la akhernya aku dpt pi. Alaahhh, suma tu secara tiba2. Without any planning.. wah, gituu!!! Hehee..


ok, tu je nak bagitau.. hihii..

Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.