Makan-makan, dan Belated Befday..

Ok, aku nak aplod gambar2 masa makan2 minggu lepas.. Aku cita kat sini psl tu. Tp takde gambar la sbb aku dh bgth kat situ jgk kan nape takde gambar kan. So kali ni aku masukkan gambar je tau. Hihihi... Takdela banyak mana pun bla aku tgk td, sikit je. Amik pki tab aku tu jela. Takde kamera canggih manggih lg ni hah..




Happy Belated Befday ^_^

ade 6btg lilin menandakan ada 6org yg diraikan iaitu Pn. Anita, Cik Hani, Kak Tihah, Kak Azda, Kak Fid, ngan Kak Shikin. Shikin tu baru masuk ke bahagian kitorang. Tp sbb dia pun lahir bln12 so skalikn je la. Tp dia plak takde. Pn. Anita tu plak dh pindah ke JPM so dia pun tak dpt nak join jgk.


ok, ni bkn org yg diraikn, tp org yg memeriahkn skali..hehe..

ni antara mereka ber3 yg diraikn

aku ckp td ada 6org kn, tp yg 2org lg xde.

lorong opis..huhu..

Kek Choclate Indulgence from Secret Recipe

Ni Kak Tihah

Ni Cik Hani yg blanja kitorang mkn nasi ayam lunch tu.

ni Kak Azda

dah cukup 6org tp yg tudung ijau tgh2 tu bos kitorang. Dia lahir bln 1. Esoknya tu befday dia. Tp dia ckp xpe, nk skalikn jgk. Ok jela. Ngan yg tudung biru yg buat 'peace' tu Kak Ina. Bfday dia pn bln 1 jgk.

yg baju itam tu Kak Fid



Add caption

amboiiii... dorg ber3 je yg beriaya2 beno niup lilin.. hehe..

kualiti gambar kurang memuaskan.. hehe..

alamak!!! kak azda, nape gitu?? hahahaaa...

ok, ni lawa

hepi dapat tiup lilin ye.. hahahaaa








2potong kek. Bkn aku punya, Fitri ngan Syafiq yg punya.



Ok tu je laaa... kan aku dh ckp, gmbar x byk. Sory la kalu ada gambar korg takda dlm ni.. hihi.. gambar aku pun takda jgk tau.. Lepas ni kalu smbut befday lg nak amik kek ape plak?? nti try kek len plak eyh..



ok, babai. Peace, no war!!!



Comments

  1. taty, nape ada gamba kak azda yang sangat xsenonoh tuuuuuu!!! huuu...buruk + kepoh beno...slipper jepun i pun siap enterframe tuh!!! waaaaaaaa.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaaa...its cute what..hehe... ^_^

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.