KL GANGSTER & TAMAN TASIK TITIWANGSA..

Lepas makan spaghetti goreng td tu, kak aini ajak kuar gi tengok wayang..aku ni pun pe lagik, ok je la kn... Dah busan2 dok umah tu bek la kuar kan...ye dak??? Lepas siap2 tu dah konfem nak pi brem mall, tetiba wani kol, ajak kuar gi tengok wayang jgk. Aku pn trus ckp kt cni(umah aku) ujan...(bohong sunat jgk..hahahah). So aku cakap kt dia malam kang je la gi..Ye la kn, Xkn aku mo cancel plak date ngn kak aini sedangkan dh set ngn dia dulu td..hehe.. Sampai kt brem mall, g cek cita apa yg ada arini sbb mmg nak sangat tgk KL GANGSTER tu.. Tuptup,ada la plak jam3.30ptg. Yeeeaaayyy!!!!! Kemaen hepy la kan...hehehe... Dah beli tiket wayang, round2 la kejap kt atas tu, gi toilet buang sgala toksin2 bagai, tudung kasi betol cket, muka kasi tachap cket, pastu kuar gi beli popkon plak. Yela, kn nak tengok wayang, kena la ada popkon, kopok cheezel, mineral water..ok,itu suda cukup!! Setel suma,masuk lam panggung. Peeerrgghhh,,,cita ni memang best. Ganas pn memang ganas jugak la bro, sedih pn memang sedih jgk la bro, lawak pn memang lawak la bro... Tp kan, 1 je la, bahasa2 lam cita ni agak kekasaran la jgk. Sangat kasar wa cakak luuu bro. So,bebudak asanya tidakla digalakkan sangat utk pegi melihat cita ini ye..heeee... Sebabnya dorang sangat banyak sebut prkataan yg agak kurang ajar mcm 'siaalll', 'bodoh', 'anjing'. Alaaahh,byk lg la yg dorang sebut2 tu klu aku cakap kt cni mesti korg X puas ati kan.. better korang gi tengok la sndri pastu nilai sendiri. Nak suh aku review cita tu dlm belog ni sah2la aku X reti wei..hehehe... Dah abes tgk wayang gi jalan plak kt Dataran Merdeka tp tgk td cam Xda pa2 la plak pastu trus pi TTT(Taman Tasik Titiwangsa). Yeeaayyy,aim here for da 3nd tym..(jakun la bro)ahakssszzz... Round2 kt ctu, ramai la plak org. Masing2 dtg ngn family,ngn pakwe/makwe memasing(yg ni agk jeles jgk le bro)...hihihi...Aku ngn kak aini jalan2 je kt ctu,sampai kt kompleks sukan tu dorang ada buat senam tari. Samting like da senamrobik jgk la. Aku ni pn pantang dengar muzik cket mula la mo trkinja2 jgk...hehe...Tp sbelom tu aku ada pi jmpa sorg akak ni,aku tanya2 dia cket pasal kelas senamtari tula.. Akak tu ckp,kelas tu dorg adakn tiap sabtu ngn ahad jak, stat jam5ptg-7ptg(2jam).Tiap kali dtg nak blaja,kena byr Rm5. Klu nak jdik ahli plak kena byr Rm25 tp tiap kli dtg blaja tu pn kena byr jgk rm5 tu.Akak tu ckp lg,klu jdik ahli,akn dpt tshirt,pastu klu ada apa2 events yg mmerlukan senamrobik dorang bole join. Menarik jgk kan..huurrmm... Tp aku X jdik ahli pn,juz byr tym tu jgk sbb saja mo join kan.. Aku yg dh X tahan ni td gi la jgk join skali...waaaaaa,walaupn budak baru blaja,agak berpeluh2 jgk la aku dibuatnya. Ilang jugakla kalori aku cket...hahahaha!!!!!! Aku tgk akak2 yg ada kt ctu suma pn mcm terer je sbb suma step dorang dgn begitu mudahnya mengikuti. Aku jak yg terkial2.Heeeee.... Balik2 jak sampi di umah,kaki wa saket la bro.. yela,dh join senamtari tu td.. Gue capeeeeeekkkk banget ari ini tp seru dong!!!!! <n_n>


p/s~ Sory la korang, gambar2 tda laa..ada tu memang ada,tp aku ni yg X bpa reti mo aplod gmbar msuk cni. Xpa,skarang ni msi lg dlm poses pembelajaran ye..Arap2 lepasni klu dh terer byk la gambar yg akan jdik tatapan korang suma...hehehe....mmuuaahhh....

Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.