Cuci The Musical Last Kopek At Istana Budaya.

Assalamualaikum...

Malam tadi aku pi Istana Budaya. Pi tengok teater Cuci Da Muzikal Last Kopek. Sangat2 rasa bertuah sebab aku dapat tiket FREE dari pelakon CTMLK ni. Aku dapat 2 tiket free, so aku ajak kak aini pi ngan aku. Aku dah taktau nak ajak sapa, lagipun kalu incek sayang ada konfem aku dah pi ngan dia kan.. heheee.. Sebenarnya ari khamis tu lagi dorang ni dah pi Maju Junction. Pi wat promosi sempena ngan tayangan ni pastu trus kasi tiket kat sapa2 yg bertuah. And aku adalah salah sorang yg bertuah ituuuu... yihaaaaaaa..... ^_^


Aku bukan je berdua ngan kak aini sebab member ofis aku pun ada jugak yang pi. Nak tengok gambar2 aku tak??? Tapi jangan sangat jeles ok.. hehehee... Well, bagi aku la, Cuci The Musical ni sangat best, kelakar yang amat, lawak x abis, gelak pun x benti. Sakit perut aku gelak sepanjang tengok teater tu.. Ok, korang layan je la dulu gambar2 yang ada. Aku tak aplod banyak sebab yang len aku dah aplod masuk fesbuk aku.


Kat Maju Juntion pun happening jugak sebab dapat amik gambar ngan Hans Isacc, Nabil, ngan Dina. Termasuk bini Nabil pun aku amik gambar jugak tauuuu.. Bini nabil sangat2 cantek. Aku ada aplod gmbar tu kat fesbuk aku. Korang nak tengok gi kat fesbuk aku ni. Aku dah aplod suma gambar.





Ini kami. Oppsss,,,,kurang sorang, kak tiha.. dia yg amikkn gambar ini..






Cuci The Musical Last Kopek.






Nampak tak tu tiket FREE yg aku dapat??? 2 keping ok.....





Suasana di dalam panggung.. Time ni ramai lagi orang tak masuk.






Teater blom start so kita snap2 pikca duluuuuuu...






Teater ni berlangsung selama 3jam. Sngat lama ok. Nasib baek tak bosan. Time ni teater dah abis daaaaahhh....







Para pelakon. Harun Salim Bachik je yang takda.






Aku beli ini. Mouse pad. 5 hengget je pong... nak suh dorang sign kt cni leee...






Peeewiiiiitttttt.... Awieeeee... heheee... Watak Awie sangat kelakar. Very da funny one...heheee...






Afdlin Shauki. Dua2 nampak sama2 comel kan???? heheee...






Vanida Imran. Dia sangat cantek.






Very da gojes Vee... 




So, begitulah cerita malam tadi. Letih, penat, dan mengantok gara2 malam tadi tak abis lagi nih. Balik umah sat gi aku nak sambung rehat. Esok cuti aku nak pulun tido kaw2nyaaaaa... Ok, aku nak balik. Arini kena naek bas sebab kak aini balik kampung. Babaiiiii...














Ok, thankz for reading. Sayang korang!!! ^_^


Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.