Birthday Celebration #RafiqAiman #Turns9YO

Hari sabtu yang aku balik kampong aritu 26hb sebenarnya befday anak buah aku yang lelaki, Mohd. Rafiq Aiman. Kalu tak silap yg ke9 tahun kut. Besar dah dia. X sangka anak buah aku tu dh big boy. Dulu masa kecik2, kemaen comel giler. Asek men kucing je. Sampai skang aku tgk suka dengan kucing lagi. Termasuk adek dia, Iqa. Afiq ni cucu sulung dalam family aku. Anak kakak aku yg no.2. Lepas jemput aku dengan kakak sulung yang datang dari Sabah tu, petang tu kakak aku, mak Afiq la, belikan kek. Xdela celebrate ape sangat pun. Sekadar utk cukup syarat je pun. Yela, budak2 kan, yang dorang tau kalau befday nak ade kek, ade lilin utk tiup, then nyanyi2 hepy befday to youuuu... Gituuuu...

Kebetulan, bulan 7 tu jugak befday kakak sulung aku. Afiq punya befday 26/07, kakak aku 04/07. So celebrate sekali jela. Sorang awal bulan, sorang ujung bulan. Merasa la dorang potong2 kek.. Kakak sulung aku anak2 panggil dia Ibu, kakak no2 mak Afiq, anak2 panggil Mama, then aku plak anak buah panggil Mummy, adek pompuan aku dorang panggil Umi. So kami berempat pompuan suma ada panggilan masing2 utk anak buah. Rasa seronok je dengar anak buah panggil camtu. Hehee..



Birthday cake.

Kakak aku beli kek tema Despicable Me. Perisa stoberi klu tak silap kek ni. Sedap.






cucuk 3batang lilin besar, 1batang lilin kecik, means 31 la tu.. Yah, Ibu is 31YO already.

Happy Birthday Ibu & Mohd. Rafiq Aiman









Birthday boy




Eyh, org len plak yg potong kek.. hahahaha....

Anak buah yg len kemaen kecoh je masa ni. Masing2 nak tiup lilin, nak potong kek gak

4orang anak buah. Setakat ini..

Iqa, Afiq, Iqbal & Wana

lawa kotak kek ni kan..kemaen cantik lagi.

Pagi raya pertama..Baju raya dorang tema grey.

ecewaaahhhh...big boy already..

Afiq & Iqa..2beradik ni pun bole tahan jgk kalau gaduh


Perasan tak?? mata Iqa kembang sebelah sbb dia pun salah sorang mangsa sakit mata.


Salam raya. Aku la yg suruh dorang buat aksi2 gini. Besela, mummy dorang ni kan suka amik gambar

Nila family kecik kakak aku. Ni kakak aku no.2. Iye, memang kecik dari aku..Dorang punya tema tahun pink kelabu

sweeetttttt jer..

free style katenyeeeee

Dalam keta. Masa ni entah ape yg 2sepupu ni gaduhkan. Dua2 ni anak sulung kakak2 aku.



So, to my child fruit, Happy Birthday Mohd Rafiq Aiman. Mummy doakan Afiq akan jadi ank, abang & cucu yang akan membanggakan keluarga. Semoga Afiq diberikan kejayaan, kebahagiaan, kesihatan, kekayaan & kesenangan di dunia & Akhirat. Bila besar esok, jaga adik Iqa & mama bagus2 yah. Mummy, mama, ibu & ummi suma sayangkan Afiq. Love u Rafiq Aiman!!!

 

Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung