Borak2 Hujung Tahun..

Yeah, blog dah apdet. Gigih beno aku pulun menaip. Byk lagi aku nak citekn tp nti la dulu. Yg penting, majlis kawen sepupu aku tu dh aku blogkn pn. Hehehe.. Arini kat opis sunyi giler. Bos2 suma cuti. Yg len pn ramai gak cuti. Aku je tak cuti. Berjaya jgk thn diri dri cuti. Yela, cuti dah abis macam ni laaa... Cer kalu cuti aku ada lagi mau aku pun ikut bercuti jgk skang. Tp aku fikir2, kalu aku cuti pun bkn ada benda nak buat sgt. Stakat dok umah tgk tv bosan weyh!!!


So, meh la kita borak2 sikit. Bbrapa jam je lagi dh nak masuk tahun 2013. So, apa plan mlm ni?? ada sesapa nak ajak aku pi sambut niu yer ke?? hehehe.... takpe la, aku dok umah jela.. Tgk bunga api. Mesti ada punya kannn... Mlm td Man kol. So kitorang borak2. Borak2 dlm fon jela. Cinta jarak jauh begini laa.. Telefon jela yg mghubungkn..Ececeeehhh.. Tnya dia, thn baru nak pi mn?? dia ckp dok umah jela. Tak pi mn2 pun.. hehehe.. takpe la, samela kite yang ooiii.. kalu dia ada kat sini bole gak pi jln2. Kalu aku ada blk Miri pun bole jgk la smbut niu yer sma2.. kan?? hehe.. 4thn kitorg kapel, skali pun tak pnh la dpt nk smbut thn baru sama2. Bkn la smbut cmne pn, mksud aku yela, mcm tgk bunga api tu kan, jln2 ke.. hah, gituu.. Befday kitorang msg2 pn kitorg tak pnh la ada ksempatan nk smbut. Tringin jgk sbnrnya.. hahahaaa.. Tiap kli ada tarihk2 special dlm hubungan kitorg ni knfm la ktorag brjauhan. Bkn kemahuan, tp keadaan. Huhu..


Esok cuti, konfem dok umah saje. Ok la.. Ckp psl tahun baru, suma la dok bizi psl azam baru. Hoi, azam lama pun tak trtunai2 lg ni haaaa... Azam thn baru aku?? bia la rahsia.. Klu trtunai, Alhamdulillah. Lgpun thn dpn umo dh masuk 23thn. Aaarrgghhhhh... mkin meningkt umur,. Mcm tak pcya nti umo aku nak jdik 23thn. Hehehe...


BTW, tahun 2012 ni pun dh mcm2 yg jd. Suma la ada. Aku tau bkn jd kt aku sorg je kan, kt suma org pun. Apa saja kejadian. Smoga sja suma kejadian bisa mematang diri kita suma. Aku harap tahun 2013 nti akan ada lg perubahan yg trjadi kat diri aku. Baik dr segi fizikal (hahahahahaaahhh), maupn mental.. hihiii.. apa saja la. Perubahan besar maupn kecik, sikit atau byk, jnji ada yg brubah. ok, juz wait and see.. Keja byk, aku harap aku jd makin rajin utk siapkn suma keja2 dgn kadar segera. Blog pun aku harap akan rajin berapdet dari masa ke semasa..


Bkn maen lg harapan.. jgn je jdi harapan yg layu sudaaaa.... Aku sebenarnya tak tau nak taip apa lg so sbb tu aku letak tajuk gitu. Tapi bila aku dah menaip ni aku rasa mcm apa yg aku taip ni mcm takda kene-mengene ngan tajuk di atas. Hahahahahaaa.. mcm nak trgelak je aku. Adoooyaiiii... Sblm ni kan bla takda buat apa2 kn aku rasa mcm byk je idea nak menaip tp mcm mls2 je. Tp kan bila time aku bizi time tu la kerajinan nak menaip pn sma naik dgn kesibukan. So jd dh tak balance... gituuu... kdg tu keja tak setel2 pn lg, tp blog dh apdet. Eyh, acaner tu?? aku kalu bole biala keja didahulukan, blogging dikemudiankn. Waaahhh,,, kelassssss mak jemah!!! hahahahaaa...


Ok2, so lepas ni kena pastikn keja siap, blog berapdet. Baru seimbang. Bkn pemakanan je kna seimbang, kehidupan seharian pun.,.. kan,kan,kannnn...


Ok la, aku nak buat keja. Aku nak bukak HRMIS. Aku nak cek cuti. So, sila bg kerjasama pd sy ye suma!! Yeahhh!!! Semangat!!!



Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.