10/02/2012

Haziqah Qasdina in Action!!!

Assalamualaikum... 


So sory, aku takda idea mo apdet blog. Blog dah lama aku tinggalkan since aku balik miri aritu kan. Bukan aku takmo apdet, bukan jugak mo tinggalkan blog ni wat selama2nya, nope. Tapi tula, no idea.


Tapi kan, dalam aku takda idea ni kan, tetiba aku terasa mo aplod gambar-gambar anak buahku. Rindu ngan dia bah. Tetiba kan...huhuuu... Ok, enjoy da pikcha!!!




Peace with Umi..

Iqa dh pandai wat 'peace'. Gamba ni kat umah Kak Canna. Kitorang kt sini sbb mkn barobbok..heheee..

Hari yg sama. Gi pulak umah macik kira kt sebelah. Musim rambutan kn, so apa lagik,...

Cute Iqa with her rambutans.


Yeeeaaaahhhh...Ini baru diaaaa... Anak Buahku Gengstar.. hahahaahh...Hah, korang ade????tade kaaannn...hihiiii... Pisau potong daging ni korang...huhu..

Siap senyum lagik tuuuu... Tym ni sbenarnya Iqa mo mkn durian. Tu psl pgg pisau tu sbb baru lepas kopek durian.Tau x, durian tu dia pggil rambutan,rmbutan tu plak dia pggl durian. Hahahaahhaha...

With teddy bear.. kat sini nmpak chubby pulak iqa ni..hehe.. Ooppss, kantoi pulak beg saye ade kt ctu..hihiii..

hah, tym ni kitorang pancing ikan kat kolam pacik, sbelah umah jee..

Peace again... Ikan yg kecik je dia mau pegang, yg besar2 tu dia takut.. hahahaaahh..
Actually, ni gmbar 1st aku amik tym aku bru smpai umah, bru dtg dr KL msa ni. Kemaen lagik iqa peluk mummynya kan..hehee..

Yah, kalu nak tau, iqa ni sangat suka kucing. Dia siap bole jadik geng lagik tau ngan kucing. Buktinya gmbar ni la. Men peluk2 mcm dia peluk teddy bear kan...heeee...

Nampak apa iqa pegang tu??? Tu ank tupai, tp mcm ank tikus kan. Ekceli kucing kt umah tula yg very noty pi tgkap ank tupai,bole plak bwk nek ats umah. Aku yg trkejut smpai nek ats kerusi gra2 menatang nila, sbb aku ingtkn tikus. Huh, kus semangat kauuuu. Ingtkn kalu nyawa ank tupai ni pnjang mo pelihara la tadi...huhuuu....


heheee.... perasan samting tak???? hahahaaahh.... Tgk la rambutnya tuu...pelik semacam kan.. Aku yg gunting tp x psl2 jdik mcm tu..huahuahuahuaa...adeeeehhhh... Cian ank buahku..

Eksyen kan..mkn cizi wejes siap mo pki garpu lagik..hehe.. nurek mummy gtu looohhh....

Auuuuuuwwww...cekcinyeeeeee.... hihiii..siap kasik lentok kapla lagi kauuuuu.... heheee... 










Tu suma gambar2 iqa tym aku balik miri aritu. Kiranye da latest pikcha of her la. Abgnya, c afiq, ada jgk gmbarnya. Nanti len kali aku aplod gmbar afiq. Makin nakal dah skang nurek yg sorg tuh. Ok la, finally terapdet jugak ni blog. Kalu idak tinggal le bersawang2 + berhabuk2 suma tu.. Tak pasal2 makin bertambah2 usang bah blog.. huhhuuu..












Ok la, tima kaseh sudi baca. Sayang korang!!! ^_^



No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......