03/01/2012

A Day With Baby Hasya Damia.

Assalamualaikum korang...


Nak tau tak sapa kah itu gerangannya si Hasya Damia ini??? Ekceli takdela seharian betol pun kitorang bersama, cuma beberapa jam saje. Tapi itu pun suda memadai la walaupun ada sikit perasaan ketidak puas hatian.




Yela, tak puas ati sebab tak puas nak gomol-gomol lagik baby comey tu. Comey macam anak cina. Padahal anak melayu. Makpaknya melayu kut. Heheee...






























Ni hah budak comey si Hasya Damia yang aku nak tunjuk ni... hihiiii...
















baby Hasya with Untie Hajjah Linda...heheee...

untie linda nak amik berkat tuuuu....

Hasya tomeitomeiii..

serba PINKYLICIOUS...

yeeaayyyy...Mama Fida plak dukung lagik...nti mama fida dapat baby boy bole geng ngan hasya..

mama fida amik berkat kecomelan hasya..

hasyacomeycomey..

baby hasya sengihsengih...

aaarrrgghhhh....di sebalik topi pink kiut itu tersembunyi kepala botak hasya..tp tetap comey...dun wory gurl...

kihkihkih...tanak kalah..nak jugak pakai topi pink kiut hasya sebab nak jadik comeycomey macam hasya jugak...heheee..

hahahahaaa...hasya kena bungkus...


yeeeaaayyyy...ahernya,dapat jugak dukung hasya.. 



















Ok, dah tengok dah??? amacam??? comeycomey macam kite kaann??? kihkihkih... Kalu nak tau, Hasya Damia ni anak kak Fatiha,link tade sbb kak tiha tade blog. Aritu kak tiha datang opis jap sebab nak sign borang SBPA tu. Alaaaahh, aku ada cita kat sini kan..


Hah, gitu la alkisahnya... sekian saja yah...heeeee.... *_^
















Ok, tima kaseh sudi baca!! Sayang korang!! ^_^






No comments:

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......