14/09/2011

Raya Aidilfitri 2011

Salam... Apa kabar korang suma??? Camna ngan raya taun ni??? ada meriah ka?? ke sama je macam taun-taun yang sudah-sudah tu??huhuuu... Lamanye la aku tak apdet kan.. memang saja je pun sebab taktau mo cita pasal apa..Tapi kan,lepas raya ni memang banyak jugak la yang mo dicritakan.. Aku dah baca suma entry2 terbaru blogger yang laen suma pun raya dorang cam best jeee... Opkoz le best kan,raya tu baiii...hahaha... Ingat lagi tak,ari tu aku penah cita kat entry yang lepas pasal aku takmo balik raya tu kan..heheh... tapi akhirnya aku balik jugak bah. 2minggu aku cuti wei...2minggu tu macam tak terasa sangat pun..Yela,apela sangat kalu setakat dok kat kampung tu 2 minggu je..kalu dapat cuti sebulan dua ke,best gak kan..tapi lagi best kalu aku dok kampung je.. Maksud aku kalu aku keja kat sana la.. Xdela payah-payah aku mo pikir pasal balik kampung tym ada apa2 perayaan skalipun.. Well, raya kali ni aku rasa agak berbeza jugak la kalu nak dibandingkan dengan raya2 yang lepas. 1st,taun ni kitorang suma satu keluarga sedondon pakai baju raya kaler biru..My feveret kaler tuuuuu....sangat suka!!!! Raya taun ni jugak kitorang 1kluarga amik gambar kt studio(yg ni my eldest sister pnya idea). Sebab tu dia nak kitorang suma brkumpul ramai2. Memang sangat meriah. Tapi kan gambar kt studio tu x sempat nak siap lagi jadi aku xdapatla mo view gambar tu kt cni...Aku balik KL kan sabtu lepas,amoi cina kt kedai gambar tu plak cakap yang gambar familyku akan siap pada ari ahad. Memang xda kesempatan la aku nk tengok jugak kan..huhu.. Tapi xpe,nanti aku aplodkan gambr2 yang dah sedia kt aku ni jela ye.. Kang korang tengok la sendiri gambar2 rayaku taun ni..hehe...

4 comments:

  1. la.. ye ker? !!!? kalau tahu saya singgah jmpe taty kat sana :)

    ReplyDelete
  2. jmpe kat ne ainie???uiikk...???

    ReplyDelete
  3. salam kenal gak huhu time kasih ye
    cci dtg sini pule ;)

    ReplyDelete
  4. hye Nazira aka CCI...heheeeehh...time kasih ye sbb sudi dtg jenguk2 belog sy..hikhikhik...nice to meet u..

    ReplyDelete

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Penghujung Ramadhan & Cerita Hari Raya 2016 Lagi

Masa dekat2 yg kitorang nak balik kampong tu sempat la aku bukak posa dgn adik2 aku. xde la bukak kt mana pun. Bwk pegi opis aku je..hehe......