Cerita Awal Tahun Di Tahun 2015.

Macam tak percaya dah masuk ke tahun 2015. Tahun ni jugak umur aku 25tahun. Kalau imbas balik masa mula2 masuk keja sini dulu, masih muda belia lagi. Sekarang pun still muda belia what.. Ok, back to normal. Macam biasa, pegi kerja balik kerja. Ada banyak perkara nak diceritakan. Satu persatu lah ye. Aku tgh cari masa yang sesuai. Gambar semua dah ada. Yela, kan ke kalau bercerita tanpa gambar ibarat makan nasi goreng kampong tanpa ikan bilis. Hahahaaaa...sejak bila tah aku dah pandai mengarang peribahasa ni..adoooiiii... Ok, awal2 tahun ni aku rasa sangat banyak moment yang indah berlaku.. Aku berdoa semoga tahun 2015 ni akan sentiasa dipenuhi dengan moment2 indah seperti yang dah berlaku baru2 ni. Cukup lah 2014 meninggalkan banyak kenangan sedih. Well, once move on, don't turn back!!! Aku sangat memegang kata2 tu sampai sekarang. Entah cemana bole muncul ayat tu. Yang pasti, I will not turn back anymore. Cewaahhhh... spiking London kakakkk.. haha.. Banyak cerita tertangguh. Banyak hal telah berlaku. Banyak perubahan. Eh banyak lah!! Ok, apa lagi nak cakap.... masih berfikir. Tangan ni sentiasa je nak menaip. Tapi apa yang nak ditaip semuanya akan tidak selari dengan kata2. Aaarrgghhh.. berfalsafah bagai!!! Macam bikin bosan. Yang pasti, aku sangat happy bila housemate aku dah kahwin. Itu cerita satu. Nanti aku ceritakan secara penuh. Yang kedua, kawan yang selama ini aku rindukan, akhirnya muncul. Alhamdulillah. Aku gembira campur sebak. Yang pasti, kami masih belum jumpa secara face to face. Masih     berhubung melalui media social. Panjang kisahnya tentang kami. Tapi cukuplah ianya berlalu di telan waktu. Cerita tiga, aku pegi Istana Budaya lagi!!!! Kali ke3. Semua pn hasil ihsan tiket free. Kalau nak harap aku membeli tiket, mmg tak lah!! Hahahahaaa... Kali ke3 ni pegi tonton teater Diari Wanita. Nanti juga aku ceritakan beserta gambar sebagai buktinya.. Cerita 4, tentang cuti sempena Tahun Baru Cina baru2 ni. Ada kenangan terindah yang telah terukir. Bukan terukir di bintang sepertinya lagu Yuna. Ada lah..


Ok, got to go. Ada banyak surat harus diselesaikan. Yang itu juga nanti aku kasi cerita. Bye!!

Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

Warded.

Resdung