Its 24th Of June..

Yah, arini 24 jun, hari ape?? hari jadi sy ler.. hehe.. Hoi, mcm  xprcya hari ni sja umo sy dh genap 23thn. Auuwwww...tetiba bersaya2 ni dah kenape?? adoooyaiii... dh rasa dewasa sgt dh niii.. hahaha.. Ok2.. Kalu tahun2 lepas salunya aku amik cuti time befday aku, tp tdk utk thn ni sbb cuti dh tinggal x byk.. Nk amik MC mcm  x best la kan.. Sebenarnya kan tak rasa pn mcm arini befday aku sbb lagsung takda sapa yg wish. Hahahaha!!! Sgt rare ok!!  Mlm  td jam 1200am  pn lgsung takda kol @ msj dr Man. Aku tggu ok, tp hampa. Huhu.. dasar xbole harap!! Sgt kecewa dh rasa hati ni hah. Pagi td jela, kakakku msj, wish epy befday. Ok laa.. Adek aku ada kt cni pn x wish jgk. Dia xtau kut. Hehe.. Setelah dipikir2, aku rasa mcm  nak beli samting sebagai hadiah utk diri sendiri. Hehehe.. apa dia?? dh ade dlm  pikirin dah ni hah.. Aku kira2 mcm  nak beli 6benda sbb befday aku kn bln 6.. Ecececeeehhh... nampak beno kemaruk nak adiah.. hahaha.. elleeehhh.. lantak la!! Dah aku yg nak kn.. mntak kt org kompom  xdpt la. So meh la kita beli sendiri, menggunakan duit sendiri jgkla..

Minggu lepas plak 16hb befday bapak aku. Sama hari ngan hari bapak jgk laa.. So bapakku, selamat hari lahir dr anakmu ini yg jauh di perantauan disini.. hehe.. mo adiah ape pak?? Ok2, nti aku belikn.. tau dah nk beli ape ni.. nti raya la bru bg sbb time tu je nti baru blk miri lg. Sabo ye pak yer.. hehe.. Oh ye, lama aku x apdet blog kan.. Aku bizi woooo... bila bukak blog je blm  tntu bole dpt apdet. Aku takut je ada mata2 yg memerhati dan yg akan cakap2 di belakang. Huh, i is dun like!! Kat umah plak xbole nak apdet dh la. Internet xdok. So tiap kli bukak juz bw jela kt blog2 org. Begitu laa...

Wikend plak, xbole jgk nk rehat sgt sbb aku masih lg terikat dgn keja part time aku kt Farmasi tu hah. Nak berhenti tp xbenti2 pn lg ni. Byk baik dan buruk yg aku kena pikir kalu aku nk benti. Kalu aku tak benti pn ada jgk yg aku kena pikir. Macam2 hal!! Oh ye, esok aku exam. Exam  utk knaikan pangkat. Gagal @ lulus, aku terima je. Sekurang2nya ada pengalaman utk kali ni. Kalu lulus, alhamdulillah.. Kalu gagal, cuba lagi taun depan.. eceehhh...

Ok, hepy befday to me, and gud luck to me and my officemate yg akn amik exam  jgk esok. 3 hari ok. Wish me luck korang!! Tengkyu.. ^_^


gambar ni masa sambut befday kat opis. Bkn befday aku sorg je tau, suma2 org pnya befday pn kne sambut skali.. Beranagn je lebih ni hah potong kek sampai 2..

kek befday.. kn dh ckp, bkn befday aku sorg je kna smbut, suma stef pnya befday dr bln Jan-Jun..ape lg kalu bkn Chocolate Indulgence.. Aku x brapa suka sgt mkn kek..ntah nape.. So kek yg aku dpt aritu suma bg kt EE.. Aku mkn ckit2 je..


bersama akak2 yg befdaynya pn bln 6..Tp kak Midah baju merun ngan kak Raja tudung labuh tu bkn bln6, cuma dorg dh dkt nak last kat opis. Sbb msg2 nak pencen dan pindah.


Comments

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.