TERjumpa Blogger Comey, YUYU ZULAIKHA!!!

Assalamualaikum...





Hahahahaaa... iye, aku macam tak pecaya je malam tadi aku bole terserempak ngan Yuyu Zulaikha. Sangat tidak diduga hokeyh!!! Semalam tu, kak Abby yang ajak pi Jln TAR. So lepas brbuka posa, kitorang siap2, dan gerak. Hanya kami brdua jelaa.. Sebelom pegi tu, aku memang ade terbace status Yuyu ni kt fesbuk. Dia cakap, siap2 nak shopping kt jln Tar. Hah, lbih kurang gitula. Memang tak terlintas pun yang aku bole jumpa dia. Hehehee..


So bila sampai Masjid Jamek tu, aku ngan kak abby bejalan kaki ke jln tar. Jalan punya jalan, sambil tengok2 barang kan, ade gak la yang dibeli. Sampai la kat satu kedai ni. Memula tu aku juz tengok beg katun2 tu.. yang katun kete2 tu kn, hah beg tu design cam kete la. Aku belek2 kejap, pastu baru je nk blah, mata aku ni dah tertengok ngan sorang yang mcm aku knl. Cewaahhh.. mcm knl kunun. Yela, kenal dalam blog je punggg... hehe. So aku pun tegur. 'Eyh, Yuyu Zulaikha...". Pastu Yuyu aku tengok cam malu2 jek. Alalalalaaaaaa... malu bah diaaaaa.. hihiii.. Aku tak pasan plak yuyu jln ngn sape tapi mybe ngan member dia la kut eyh..


Aku cecepat kuarkn tab. Nak amik gambar kannnn.. hihii... Mmg sangat tak sangka tau yuyu dapat jumpe ngan awak. heeee... Aritu masa awak msuk GenY pun saya ade tgk jgk. Hehe.. dan kali ni, iaitu malam tadi, berkesempatan plak terserempak. Heheee...



ok, abaikan jela kegemokan saye..tapi tatapla kecomelan kami... huahuahuaaa.. matiklaaaaa.... hehe...


Sebenarnya gambar ade 2, tapi 1 tu aku dah delete sebab Yuyu cakap aku senyum tak ikhlas. Hahahaha... sampai ati tau cakap saya senyum tak ikhlas. Bkn tak ikhlas la yuyu, tapi sbb letih dan penat bejalan kaki. Dengan orangnye lagi sesak ramai kemaen kannnn...



Ok la, aku tau dah lama giler aku tak apdet blog. Esok aku apdet lagik la. Eyh, esok aku last keje laaa. Nak balik kampung daaaaaahhhhhh!!!!Oh ye, ni blog Yuyu.




psssttt---> Mlm td ramai giler abg2 polis.. haishhhh... =.="

Comments

  1. best nya dapat jumpa ngan sis yuyu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeee...xsgka pun dpt jmpe mlm tu...

      Delete

Post a Comment

Hai korang!!! Iye, silekan KOMEN ye.. Komen SiiiiKIT pun jadik laa.. Komen SaaaaTU je pun ok laa..SaaaaaaaaYang korang tauu!!! ^_^

Popular posts from this blog

JALAN-JALAN KE PADANG BESAR

PENGALAMAN MENAIKI PENERBANGAN RAYANI AIR

Warded.